Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır, uzun aradan sonra küçük bir sürprizle geliyor ama kısacık kalacak!

Gökçe Bahadır, uzun aradan sonra küçük bir sürprizle geliyor ama kısacık kalacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – En son 2017-2018 sezonlarında ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile izlemiştik Gökçe Bahadır’ı. Oyuncu, dizinin hemen ardından uzun zamandır yapmak istediği albümü çıkarmıştı. Sesiyle de izleyicisinin beğenisini kazanan Oyuncu, bir süredir de ekranlardan uzaktı.

Hayranlarını mutlu edecek olan haber geçtiğimiz hafta duyuldu. Gökçe Bahadır, ekranda geliyor ama kısa bir hikaye için. Bilindiği gibi Star Tv’nin yeni dizisi Menajerimi Ara, her bölümde ünlü oyuncuları konuk olarak alıyor. Şükran Ovalı, Çağatay Ulusoy, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre gibi pek çok isim teker teker geldi diziye.

Menajerimi Ara dizisi sayesinde uzun süredir ekranlarda olmayan isimler, konuk oyuncu olarak geliyor ve hayranları da bu sayede onları görme imkanı buluyorlar. Gökçe Bahadır da bu haftanın sürprizi olacak.

Bahadır’ı dizide Ego ajans ile çalışan oyunculardan birisi olarak izleyeceğiz. Nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise merak konusu. Yarın akşam (6 Ekim Salı) yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin 7. bölümünde Bahadır, dizi içinde dizi çekimlerinde yer aldığı sahneyle fragmanda da göründü.

Oyuncu, instagram sayfasından hayranlarına hatırlatma yaparak çok severek oynadığını belirtip herkese de teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Çok severek oynadığım bir hikayeyle yarın akşam @menajerimiaradizi sizlerleyim.Tüm ekibe teşekkür ederim☺️ @pablopablo23 @ayyapim

 

Gökçe Bahadır, uzun aradan sonra küçük bir sürprizle geliyor ama kısacık kalacak! 7