Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzdivaçtan sonra Zuhal Topal’ın yeni programı tutar mı?

İzdivaçtan sonra Zuhal Topal’ın yeni programı tutar mı?

tarafından ker_def
RTÜK’ün izdivaç programlarına müdahalesinden sonra ekrana ara veren Zuhal Topal, bu sefer yeni bir format ile yeniden izleyicilerin karşısında olacak.

Seda Sayan ve Esra Erol ile benzer formattaki programlarla uzun zaman rekabet eden Topal, yeni sezonda bu rekabette çok farklı bir format ile ayrışmış olacak.

Yeni projesine çok güvenen ve ekibiyle birlikte de ciddi bir hazırlık süreci geçirmekte olan Topal, çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Topal’ın yeni formatının beğenilip beğenilmeyeceği de merakla beklenmekte…

Peki yeni program nasıl olacak?

Bir çok ülkede yayınlanan, dünyaca ünlü format şirketi Global Agency’ye ait ‘Momsters’ isimli yarışma formatı, Zuhal Topal’ın sunumuyla çok yakında ekranda olacak.

GELİN VE KAYINVALİDELER BİR ARADA!

Yeni sezonda hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında, gelin ve kayınvalideler bir araya gelecek.

Zuhal Topal, programla ilgili, “Eski geleneklerimizi, göreneklerimizi barındıran, kayınvalideler ve gelinler arasındaki ilişkileri ele alan, hem yarışma hem yemeği, sohbeti ve dedikoduyu barındıran sürpriz bir program geliyor” dedi.

İzdivaçtan sonra Zuhal Topal'ın yeni programı tutar mı? 7

‘HAFTAYA ÇEKİMLER BAŞLIYOR’

Uzun bir aradan sonra FOX ekranlarına döneceği için sabırsızlandığını belirten Zuhal Topal, “Haftaya çekimlerimiz başlıyor. İnşallah kısa süre sonra da ekranda buluşacağız” dedi.