Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı anlaşması eski defterleri yeniden açtırdı!

Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı anlaşması eski defterleri yeniden açtırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yemek yarışması Fox TV’de büyük bir ilgi gördü. İlk başladığı dönemde Zuhal Topal, tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programı ile yarışıyordu. Onur Büyüktopçu progamdan ayrıldıktan sonra Seda Sayan bu sefer Zuhal Topal’a rakip olmuştu.

Ancak hem Fox TV’nin daha fazla izleyicisinin olması hem de Zuhal Topal’ın kısa sürede kaynana gelin çatışmaları ile öne çıkması reytinglerde büyük bir sıçrama yaşamasını sağladı. Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 2021 yılına kadar toplam 3 sezon boyunca Fox TV ekranında büyük başarılara imzasını attı.

Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı, arasında ise format benzerliği tartışması yaşandı. Acun Ilıcalı, Yemekteyiz’in formatının kopyalandığı iddiası ile yapımcıyı mahkemeye verdi. Zuhal Topal da o dönemde Acun Ilıcalı ile karşı karşıya gelmişti.

Geçtiğimiz gün ise Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal ikilisi yan yana poz verdi. Ilıcalı, artık ünlü sunucunun tv8’de izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Zuhal Topal ile Acun Ilıcalı anlaşması eski defterleri yeniden açtırdı! 7

Format yüzünden yaşanan kavgalar, karşılıklı açıklamalar ve açılan mahkemeler derken şimdi anlaşma dönemi yaşanıyor. tv8’de yeni sezonda yine izleyicilerin karşısına çıkacak olan Zuhal Topal’ın nasıl reytingler alacağı merakla bekleniyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu transferi şu sözlerle yorumladı:

“Acun Ilıcalı, “Bizim formatı çaldılar” diye dava açmıştı. Topal’ın programı o sıralar, Onur Büyüktopçu’nun ‘Yemekteyiz’ programını geçiyordu. Tersi olsaydı şikayet edecek miydi Ilıcalı? O zamanlar öyleydi. Bugün birlikte poz verip, “Zuhal Topal TV8’de” mesajı veriliyor. Geçmişte kızıyordu çünkü kendi kanalının programını geçiyordu. Bugün seviniyor çünkü reyting alacak program kendi kanalında. Topal cephesinde de benzer bir durum. Yani alan razı, satan razı durumu.”