Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyenin unutamadığı BluTV’nin Bozkır dizisinin yeni sezonu geliyor! İşte ilk fragman…

İzleyenin unutamadığı BluTV’nin Bozkır dizisinin yeni sezonu geliyor! İşte ilk fragman…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yerli dijital platform BluTV’nin orijinal yapımlarından birisi olan Bozkır, ilk sezonda hem hikayesi hem de oyuncularıyla sarsıcı bir dizi olarak çok beğenilmişti. Polisiye gerilim dizisi olarak yayınlanan Bozkır’ın ikinci sezonuyla ilgili paylaşılan ilk fragman, diziyi izleyenleri heyecanlandırdı!

“Türkiye’nin lider yerli online video platformu” olarak adlandırılan BluTV için çekilen Bozkır dizisinin ilk sezonu, 2018 yılında yayınlanmıştı. Türk yapımı dram, polisiye ve suç türündeki internet dizisinin yönetmenliğini Bahadır İnce yaparken, senaryosunu Levent Cantek, Ali Demirel ve Barış Erdoğan yazmıştı.

1. sezon oyuncuları arasında Yiğit Özşener, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Merve Çağıran ve Altan Erkekli rol alıyordu.
ARC Film tarafından Eskişehir’de çekilen dizinin 2. sezonunda yönetmenliği Levent Cantek üstlenirken, aynı zamanda Şahin Altuğ ile senaryoyu da kaleme aldı!

İzleyenin unutamadığı BluTV'nin Bozkır dizisinin yeni sezonu geliyor! İşte ilk fragman... 8

Dizide Seyfi karakterini canlandıran Yiğit Özşener’in sesiyle yayınlanan fragman, dizinin 2. sezonunu bekleyenlerin merakını da yükseltmekte!

Seyfi Amir’in ‘İnsan tenhaya niye gelir ya? Yaptığı şeyi kimse görmesin diye değil mi, belli olmasın diye? Buraya pikniğe gelmediler bence..’ sözleriyle yer alan kısa fragman ile birlikte, ilk sezonu izleyip de unutamayanlar için yine son derece heyecanlı bir sezonun gelmekte olduğunun işareti de verildi!

İzleyenin unutamadığı BluTV'nin Bozkır dizisinin yeni sezonu geliyor! İşte ilk fragman... 9

Dizinin 2. sezonunun kadrosunda yine Yiğit Özşener ile birlikte Furkan Andıç, Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu yer alıyor. Çekimlerine Kasım ayında başlanan Bozkır için geri sayım da başladı…

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’, görsel dünyası, gizemli hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Başarısını ikinci sezonda da sürdürmek için iddialı olan dizi yine bozkırı ve suçu merkezine alacak.

Bozkır yeni sezonuyla yakında BluTV’de…