Ana sayfa Dizi Haberleri Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek!

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her hafta ekrana onlarca dizi yeni bölümleriyle geliyor. Farklı kanallarda yer alan yapımlar, birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine giriyor. Dizilerin müdavimleri, sosyal medyadan reytinglere de katkı sunacak paylaşımlar yapmaya, farkındalık yaratmaya çalışıyor ancak bazı dizilere beklenen ilgi gösterilmeyince final haberleri de arka arkaya geliyor!

Son dönemde yavaş yavaş ekrandaki yaprak dökümü artmaya başladı! Yaz ekranından gelen ancak sezonda beklenen etkiyi yaşatamayan dizilerin de aralarında yer aldığı final haberlerine bir yenisi daha eklendi! Geçtiğimiz günlerde yaz dizilerinden gençlik dizisi olarak dikkat çeken Duy Beni dizisi final yapmıştı. Bu kez yine aynı dönemlerde yayınlanmaya başlanan bir başka gençlik dizisi Tozluyaka ile ile birlikte önümüzdeki günlerde final yapacak dizi sayısı arttı!

Fox TV’de yayınlanan Tozluyaka dizisinin reytinglerinin düşük olması zaten final endişelerini beraberinde getiriyordu. Kanalın son dönemde final kararı verilen 3. dizisi oldu!

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek! 11

Ayrıca Ay Yapım imzalı ve iddialı oyuncularıyla ekrana gelen ancak beklenen ilgiyi göremeyen Darmaduman dizisi de final yapıyor. 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinden uyarlanan Darmaduman’da genç kuşağın başarılı isimleri Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora başrolde yer alıyordu.

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek! 12

Tozluyaka, 25 Aralık Pazar akşamı 26. bölümde final yaparken Darmaduman dizisi ise 9. bölümü ile 24 Aralık Cumartesi son kez ekranda olacak. Fox TV’nin bir başka dizisi Bir Peri Masalı’nın da 20 Aralık Salı akşamı 13. bölümüyle ekrana veda edeceği açıklandı.

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek! 13

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldıkları dizi için uzun zamandır senaryo değişimi, heyecanlı sahnelerin arttırılması gibi bazı taktikler denendi ancak beklenen reytingleri alamadı dizi…

Fox TV’nin 3 dizisi de bu hafta son kez ekranda olacak. Kanalın bu dizilerin yerine yenilerini hazırladığı da biliniyor. Ekrana gelmeye başlayacak yeni dizilerle birlikte Fox TV, bir süredir diziler konusunda yaşadığı talihsizliği yenebilecek mi hep birlikte göreceğiz!

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek! 14

Bu arada Show TV ve atv kanallarından da iki diziyle ilgili final kararı geldi. Show TV’nin geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan, bu sezon başında yenilenmiş senaryosu ile daha çok izleyici çekmesi beklenen dizisi Baba, güçlü oyuncular ve hikayeye rağmen kimi eleştirileri de aldı. Reytinglerde umduğunu bulamayan Show TV, Baba dizisi ile ilgili kararını verdi! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın baba-oğul olarak ekranlara geldiği dizi, kemik bir izleyici kitlesi tarafından izlense de reytingler kanalı tatmin etmedi! Dizi, 30. bölümü ile 27 Aralık Salı akşamı ekrana son kez gelecek!

atv kanalı ise ekrana iddialı bir şekilde gelen ve ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinden bekleneni alamadı!  Aksiyon ve heyecan dolu sahnelerine karşın dizi, izleyiciden çok fazla ilgi görmedi! Kanalın diziyi daha fazla uzatma şansı da kalmadı düşük reytingleri karşısında!

Bir bir final haberleri geliyor! Tam 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekrana veda edecek! 15

Heyecanı arttırmak için yeni isimler Yalnız Kurt dizisine katıldı, hikayede de büyük değişimler yapıldı ama yeterli olmadı! Yalnız Kurt dizisinin de 30 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 32. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenildi.

Son iki bölümü kalan dizinin 23 Aralık akşamı 31. bölümünün ardından bir sonraki hafta 32. bölümü ile veda etmesi bekleniyor. Bu dizinin de final kararı ile birlikte bu hafta 4 ve bir sonraki hafta da 1 olmak üzere iki hafta içinde ekrana 5 dizi birden veda edecek!