Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisinde Ceylin’in yaşayacaklarını iki kelime ile özetlemiş!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde Ceylin’in yaşayacaklarını iki kelime ile özetlemiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, yine her hafta olduğu gibi beklenmeyen gelişmeler, akıcı hikayesi ve dikkat çeken olaylarla ekrana geldi! Pazar akşamlarına damgasını vuran dizi, 48. bölümde de izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları dizi, 2. sezonda da hız kesmeden devam ediyor! Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu yazan Sema Ergenekon, her bölüm izleyenlere büyük ters köşeler yaşatmakta! 2. sezonda izleyicinin tahminlerini aşan gelişmelerle birlikte, Ceylin ve Ilgaz’ın başlarına ne geleceği de ayrı bir merak konusu!

Zira geçtiğimiz sezon sonunda Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şüphesiyle Eren tarafından yakalanması ve emniyette ifadesinin alınması, dizinin hikayesinin o noktaya nasıl geleceği konusunda izleyiciyi daha da meraklandırmıştı! Kuyu cinayetleri ile açılan 2. sezonda bu konu netliğe kavuşurken, Serdar cinayeti ile ilgili gerçekler de ortaya çıktı!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde Ceylin'in yaşayacaklarını iki kelime ile özetlemiş! 8

Parla’nın arbede sırasında Serdar’ı öldürmesi aile içinde saklanırken ve Merdan suçu üstlenirken, Ceylin, ulaştığı gerçekleri Ilgaz’a söyleyip söylememe konusunda büyük vicdan azabı yaşadı. Ilgaz’ın gerçeği öğrenmesi ile Ceylin kahrolurken, yeğeninin başına gelecekler nedeniyle yaşadığı azap da büyüdü.

Yeni sezonda Ceylin’in mutlu giden hayatı, yine bambaşka sürprizler, olaylar, çarpıcı gelişmelerle başka bir yere gidiyor! Ilgaz ile mutluluğuna sürekli engeller çıkan Ceylin’in yaşadığı dramın giderek büyüyeceği de zaten 1. sezon sonundaki ‘6 ay sonra’ ibaresiyle verilen sahnelerle anlaşılmıştı.

Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, yaptığı bir sosyal medya mesajıyla adeta diziyle ilgili bir tüyo verirken, aynı zamanda oynadığı karakterin yaşayacakları konusunda da özet yapmış!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde Ceylin'in yaşayacaklarını iki kelime ile özetlemiş! 9

Başarılı oyunculuğu ile Avukat Ceylin karakterinde çok beğenilen Pınar Deniz, dizinin bir sahnesinden çekilen kareyi paylaşarak “Acılara koşuyorumdur” notunu düşüyor! Oyuncunun iki kelimelik bu açıklaması, Ceylin’in bundan sonra yaşayacaklarının da tam bir özeti olmuş!