Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici çok üzülecek! Kanal D’nin çok sevilen dizisi, ikinci sezonuyla final mi yapacak?

İzleyici çok üzülecek! Kanal D’nin çok sevilen dizisi, ikinci sezonuyla final mi yapacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, bir dönem diziler konusunda büyük şanssızlıklar yaşamıştı. Üst üste bir kaç yıl süren şanssızlığını bir kaç senedir kırmayı başardı. İddialı projelerine karşılık final haberleri ardı ardına gelen Kanal D, Sadakatsiz ile birlikte toparlanma sürecine girerken, bir kaç sezondur reyting rekorları kıran dizileriyle yeniden sahalara döndü!

Kanal D’nin 17 yıllık macerası hala süren Arka Sokaklar dizisinin yanı sıra geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Üç Kız Kardeş ve Yargı dizileri ile 3. sezonu ile devam eden Camdaki Kız, kanalın en büyük kozları oldu. Ayrıca yeni sezonda başlayan O Kız dizisi de yine kanalın elini güçlü tuttuğu dizilerden birisi olarak görülüyor.

Ekranda sezon başında onlarca dizinin yer aldığı kanallar, ilerleyen dönemlerde reytingi düşen dizilerin hızlı bir şekilde final kararını veriyor. Ancak daha sezona başlar başlamaz son sezonu olduğu anlaşılan ya da belirtilen diziler için izleyici baştan koşullandırılmakta!

Benzer bir durum şu sıralar Yargı dizisi üzerinde dolaşıyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ve diğer oyuncuların başarılı performansları ile birlikte güçlü kalem Sema Ergenekon’un tahminleri zorlayan senaryosu sayesinde çok seviliyor. Ay Yapım imzalı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizi, akılları zorlayan gelişmelerle izleyiciye heyecan yaşatıyor her bölüm.

35. bölümüyle geçtiğimiz hafta yeni sezona başlayan diziyle ilgili gelen bir iddia ise sezon başlamadan diziyi takip edenleri üzecek cinsten! Televizyon Eleştirmeni Sina Koloğlu’nun Yargı dizisiyle ilgili olarak verdiği bir bilgi sonrası, dizinin 2. sezonuyla fazla uzatmadan bitirileceğini ortaya koyuyor…

İzleyici çok üzülecek! Kanal D'nin çok sevilen dizisi, ikinci sezonuyla final mi yapacak? 8

Televizyon programları ve dizileriyle ilgili son gelişmeleri, kimi kulis bilgilerini paylaşan ve bu konuda güvenilir isimlerin başında gelen Sina Koloğlu, yine kaynaklarının da güvenilir olduğunu vurguladığı sosyal medya paylaşımında, Yargı ile ilgili son aldığı duyumu açıkladı.

Dizinin ilk sezon sonuna doğru ‘6 ay sonra’ ibaresi ile olayların hiç umulmadık bir yere gideceği, Ceylin’in Ilgaz’ı öldürme şüphesiyle tutuklanacağı, elindeki bıçak ve üzeri kanlı haliyle Eren’in tutukladığı Ceylin’in Ilgaz’ın öldüğünü öğrendiğinde şoka girip “Ben başkasını öldürdüm” sözleri zaten büyük şok yaşatmıştı.

Bu sezonda Ceylin ve Ilgaz’ı o noktaya neyin getirdiğini yavaş yavaş izleyeceğimiz zaten anlaşılıyordu. Görünen o ki hikaye de bu gizemin çözülmesi ile bitecek! 3. sezonda Yargı’nın olmayacağı ihtimali Sina Koloğlu tarafından şu paylaşım ile öne koyuluyor…

“Bir başka merak ettiğim dizi #Yargı. 35. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.”

İzleyici çok üzülecek! Kanal D'nin çok sevilen dizisi, ikinci sezonuyla final mi yapacak? 9

Sina Koloğlu’nun böyle bir bilgiyi paylaşması, diziyle ilgili önümüzdeki süreç hakkında önemli bir fikir veriyor. Hikayenin fazla uzatılıp sündürülmeden, izleyicinin de tadını kaçırmadan bitirme planı yapılmakta görünen o ki… Yargı dizisi, yeni sezonda reytinglerini koruyarak sezon sonuna kadar devam eder ve yüksek reytinglerle sezonu tamamlarsa, devam etme kararının alınması, televizyon tarihimizde pek çok örneğine bakılarak pek de sürpriz olmayacaktır!