Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay, kızının yüzünü gösterdi ama sadece birazcık!

Gupse Özay, kızının yüzünü gösterdi ama sadece birazcık!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır beraber olan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, iki yıl önce Çeşme’de küçük ve sürpriz bir nikahla evlendiklerini duyurmuşlardı. Çiftin bebeklerinin gelmekte olduğu da 6 aylık olunca ortaya çıkmıştı! Gupse Özay’ın hamileliğinin medyada yer almasından sonra olayı doğrulaması, bebeklerinin 6. ayında gerçekleşmişti.

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin çocuklarının kız olduğu da daha sonra ortaya çıkmıştı. Özay’ın yaptığı bir paylaşımda hamileyken de boş durmadığı ve bu arada iki film, bir animasyon bir de dizi yazdığını belirterek “Ama önce bu küçük kız doğsun” notunu eklemesi, çiftin bebeklerinin cinsiyetini merak edenler için de sürpriz olmuştu.

Sonunda kızları dünyaya geldi… Çiftin hayranları, bebeğin fotoğraflarını merakla bekledi ancak henüz Özay, kızının fotoğrafını göstermedi. Şu sıralar evde uzun süredir kendileriyle yaşayan sevimli dostları ve kızlarının uyumu ile bir uğraş verdikleri görülüyor ünlü çiftin.

Gupse Özay, kızının yüzünü gösterdi ama sadece birazcık! 8

İsmini Jan Asya koydukları kızlarının elinin göründüğü fotoğrafla, arayan soran herkese selam göndermiş ve teşekkür etmişti Gupse Özay ve Barış Arduç. Daha sonra minik Jan Asya’dan herhangi bir fotoğraf gelmedi. Ancak Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde bir güzel sürpriz daha yaptı…

Gupse Özay, kızının yüzünü gösterdi ama sadece birazcık! 9

İki köpeği ile birlikte yaşayan Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları Asya’nın, meraklı bakışlar altında olduğu fotoğrafa da yansıdı! Gupse Özay, kızının yüzünün bir kısmını da göstererek çektiği fotoğrafa “Yok canım ne kıskançlığı” notunu düştü.

Sevimli köpeklerinin bakışı görenleri gülümsetirken, minik Jan Asya’nın da yüzünün bir bölümünün göründüğü fotoğraf, takipçileri tarafından sevinçle karşılandı ikilinin. Henüz kızının yüzünü tam göstermese de Gupse Özay bu fotoğrafla sevenlerine güzel bir sürpriz yapmış oldu…