Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı!

İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’i çok uzun aradan sonra hayranlarına kavuşturan Yolun Açık Olsun filmi dün Netflix’te gösterime girdi. Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı film izleyicileri hem güldürdü hem de ağlattı. Film herkesten olumlu yorum aldı.

Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı Yolun Açık Olsun filminin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya’nın da rol aldığı film izleyiciyi çok derinden etkiledi.

Film gösterime girer girmez Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. İzleyen herkes filmle ilgili yorumlar yaptı. Yorumların neredeyse tamamı olumluydu. Yolun Açık Olsun filminden çok etkilendiğini dile getiren izleyiciler beğenilerini dile getirdi.

Bir izleyici yorumunda filmi ne kadar beğendiğini şu sözlerle dile getirdi: “#Yolunaçıkolsun filmiyle ilgili olumsuz yorum hiç görmedim çünķü olumsuz yorum gerektirecek bir film değil 10 numara bir film olmuş eğer bir olumsuz yorum görürsem 2 çift lafım olacak.”

İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 70

Bir başka izleyici de filmin etkisinden kurtulamadığını söyledi ve “Gece izledim ve etkisinden uyuyamadım. Salih ve Kerim aklıma geldikçe içimde bi burukluk oluşuyor. Kitabı okurken filmi çok dramatize edecekler diye korkmuştum ama o kadar sade ve abartısız ki her şey hayran kaldım. Bunu başarmak en zoru harikalar yaratmışsınız.” diye yazdı.

İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 71

Bir izleyici ise filmden ne kadar etkilendiğini şu sözlerle belirtti: “Yorumlar o kadar hoşuma gidiyor ki okudukça gurur duydum ???????? Abartı dram olmadan, gereksiz sahne olmadan az masraflı bir film ile dert anlatılabiliniyormuş. Kadın izleyiciden de yorum var ama erkek izleyici çoğunlukla askerlik yapmanın etkeni sanırım.”

İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 72

Yolun Açık Olsun filmiyle ilgili sosyal medyada paylaşılan diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 73 İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 74 İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 75 İzleyici, Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Yolun Açık Olsun’un etkisinden çıkamadı! 76