Ana sayfa Sosyal Medya Setten sete koşuyor! Oyuncu Demet Özdemir’e bu yaz tatil yok!..

Setten sete koşuyor! Oyuncu Demet Özdemir’e bu yaz tatil yok!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir bir süredir Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacağı Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dizisi için sette.

Oyuncu, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaştığı yeni projesi  ile ilgili basın mensuplarından gelen sorulara cevap vermekten kaçınıyor. Yeni dizisi ile ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, zaman zaman sosyal medyada setten karavan pozlarını paylaşıyor.

Dünyayla Benim Aramda, oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan Demet Özdemir hem iş yaşamı hem de şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişki nedeniyle sürekli magazin basınının kadrajında yer alıyor.

Ünlü oyuncuyu setten bir başka sete giderken araçta yakalayan magazin muhabirleri Demet Özdemir ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

Setten sete koşuyor! Oyuncu Demet Özdemir'e bu yaz tatil yok!.. 7

Şu sıralar yoğun olduğunu belirten Demet Özdemir, “Bu aralar çok yoğunum. Çok güzel bir şey, çok keyifli bir şey tabii ki benim için. Tatil yapmak biraz hayal oldu ama biliyordum böyle olacağını valla koşturuyoruz devam” şeklinde konuştu.

Yeni dizisi ile ilgili heyecanını da dile getiren oyuncu, “Normalde de çok vaktim olmuyordu ama bu farklı bir heyecan. Hayata adapte olmak çok zor ama insan sevdiği işi yaptığı zaman bir problem de olmuyor o yüzden pozitifim. Diziyle ilgili çok bilgi veremiyorum, yayınlandığı zaman sizlerin geri dönüşlerini zevkle dinleyeceğim” dedi.

Röportajda muhabirlerin romantizm ile ilgili sorularını da yanıtlayan oyuncu; “Ben çok romantik biriyim desem de biraz garip olur diye düşünüyorum. Eğlenceyi espri yapmayı çok severim o yüzden kendimi çok romantik bulmuyorum aslında” diye konuştu.