Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun!

İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da heyecan hiç düşmüyor! Temposu ilk günden beri izleyiciyi ekran başından kaldırmayan bir şekilde ilerleyen Yargı’da sezon ortasına geliniyor ama hikayede öyle olaylar oluyor ki her bölüm yine şaşırtıcı gelişmelerle allak bullak ediyor!

Başarılı kalemiyle senarist Sema Ergenekon’un izleyenlere her hafta ters köşe yaptırdığı Yargı’da olacakları tahmin etmek güç! Yepyeni gelişmeler, akla gelmeyen bağlantılar, olaylarla birlikte Yargı, bu hafta 53. bölümüyle Pazar akşamı yine ekranlarda olacak.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun olduğu dizi, bir kaç bölümdür izleyiciyi şaşkına çeviren gelişmelerle tempoyu daha da hızlandırmış durumda! Düğün günü öldürüldüğü ve denize atıldığı öğrenilen bir genç kadının cinayetini çözmeye çalışan Ilgaz, Pars, Eren ve Ceylin, büyük tehdit altında. Bu kez, olayların üzerine cesaretle giden Ilgaz’ın başına beklenmedik bir olay geldi!

Geçtiğimiz hafta aracına konan bombanın patlaması ile gözlerinin önünde babası ve Pars’ın yere düştüğünü gören Ilgaz büyük telaş yaşamıştı. Neyse ki kimseye bir şey olmadı ama cinayetin üstünü örtmek isteyenlerden gelen tehditlere boyun eğmeyen Ilgaz, acıların en büyüğü ile sınanıyor! Babası Metin amirin yaralı olarak bulunmasından sonra kız kardeşi Defne’nin kaçırılması ile deliye dönen Ilgaz’ın çaresizliği, dizinin yeni bölüm fragmanına yansırken, durmadan çekirdek çitleyen ve bir kaç haftadır dizide görülen bir kişinin olayla ilgisinin olabileceği ipuçları verilmekte.

İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun! 10

Çınar’ın çevresinden ayrılmayan bu çocuğun, yaşanan cinayetin örtbas edilmeye çalışılması sırasında bilgi topladığı düşünülüyor. Ancak gerçekleri yeni bölümlerde izleyip göreceğiz. Bu arada dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler, sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladı!

Özellikle bir kaç haftadır dizinin ilk sezondaki daha heyecanlı dönemleri hatırlatan sahneleri olduğunu söylüyor kimi izleyiciler. Ilgaz’ı oynayan Kaan Urgancıoğlu’nun oyunculuğunu bir kez daha ön plana çıkaran sahnelere övgüler gelirken Sema Ergenekon’un yine yeni bölüm için merakı tavana çıkartan bir hikayesi olduğu yorumları da yapılıyor.

Son derece dikkat çekici bir fragman ile birlikte Yargı dizisinin yeni bölümü için heyecan doruğa çıkmış durumda! Ilgaz’ın Defne’yi bulma çabasında izleyici de olacakları merakla bekliyor.

İşte gelen yorumlardan bazıları…

İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun! 11

İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun! 12

İzleyici fragmanı gördü, yorum yağdırdı! Yargı dizisi yeni bölümdeki olaylara hazır olun! 13