Ana sayfa Sosyal Medya En Popüler Dizi Çifti yine değişti! Kardeşlerim dizisinin ağırlığını koyduğu ilk 5’te, bakın hangi çift öne çıktı?

En Popüler Dizi Çifti yine değişti! Kardeşlerim dizisinin ağırlığını koyduğu ilk 5’te, bakın hangi çift öne çıktı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamlarının sevilen yapımı olarak kemik bir izleyici kitlesi tarafından merakla takip edilmekte. Dizinin genç kuşak oyuncuları, sosyal medyada da gündemden düşmüyorlar!

Yapılan ölçümlerde, gelen ileti sayılarının toplamı ile haftalık olarak ortaya konulan “Sosyal tv’deki En Popüler Çiftler” kategorisinde isimler son dönemde değişiyor! Ancak tablonun ilk 5 sırasında yer alan Kardeşlerim’in 3 çifti, zaman zaman zirve yarışında rakip olsalar da başka dizilerin çiftlerine farklar atıyorlar çoğunlukla!

Bir dönem Kardeşlerim’de Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdikleri Asiye ve Doruk çifti, popülerlik konusunda hiç bir rakip tanımıyordu! Ancak son aylarda aynı dizinin başka çiftleri ön plana çıkmaya başladı! Süsen ve Ömer ile Aybike ve Berk çiftleri, izleyiciler tarafından daha çok yorum yapılan çiftler oldular!

En Popüler Dizi Çifti yine değişti! Kardeşlerim dizisinin ağırlığını koyduğu ilk 5'te, bakın hangi çift öne çıktı? 7

Bu durum da iki çifti, haftalık popüler dizi çiftleri tablosunda ilk sıraya yükseltti. Son dönemde Aybike ve Berk çiftini ilk sırada görürken, bu hafta Süsen ve Ömer çiftinin zirvede olduğu Somera’nın 25 Ocak -1 Şubat tarihli tablosunda görülmekte! Lizge Cömert ve Yiğit Koçak’ın hayat verdikleri Süsen ve Ömer çifti, son haftanın zirvesinde! Aybike ve Berk çifti ise daha az ileti alarak 3. sıraya gerilemiş durumda!

Listenin sürpriz çıkışını ise Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih çifti yapmış durumda! Haftalardır tabloda 3., 4. ya da 5. sıralarda olmalarına karşılık bu hafta Süsen ve Ömer çiftinin ardından, en popüler çiftler kategorisinde 2. sıraya yükseldiler!

Asiye ve Doruk çiftinin, popülerliklerinden biraz düşüş yaşasalar da ilk 5’te olmaya devam ettikleri tabloda, bir süredir günlük dizi Emanet’in çifti Nana ve Yaman’ın da varlıklarını koruduğu görülüyor! Bakalım haftaya tabloda kimler, hangi sıraya gelecek? Yeni sürprizler neler olacak? Bekleyip göreceğiz…