Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in ikinci sezonu iptal ettiği Sıcak Kafa dizisinde beğenmediği nedir?

Netflix’in ikinci sezonu iptal ettiği Sıcak Kafa dizisinde beğenmediği nedir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve büyük de ilgi çeken Sıcak Kafa dizisinin ikinci sezonu olmayacak. Diziyi heyecanla takip edenler, ikinci sezonu da merakla beklemeye başlamıştı. Ancak Netflix tarafından gelen haberlerde ikinci sezonun iptal edildiği ifade edildi. Böylelikle bu diziyi heyecanla takip edenler büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Dizide Anton karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un da paylaşım yaparak Sıcak Kafa dizisine veda etmesi iptal haberine inanmayanları adeta hayal kırıklığına uğrattı.

Netflix'in ikinci sezonu iptal ettiği Sıcak Kafa dizisinde beğenmediği nedir? 8

Benzer bir hayal kırıklığının Şevket Çoruh’ta da yaşandığı sözlerinden anlaşılıyor. Ünlü oyuncu çok sevdiği Anton karakterinden bu şekilde ayrılmaktan rahatsız.

Şevket Çoruh, “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton” ifadeleriyle dizinin yeni sezonunun çekilmeyeceğini duyurmuş oldu.

Netflix'in ikinci sezonu iptal ettiği Sıcak Kafa dizisinde beğenmediği nedir? 9

İkinci sezonun olmayacağının netleşmesi ile birlikte Sıcak Kafa dizsini beğenenler, böyle bir projenin neden devam ettirilmediğini merak etmeye başladı.

Netflix’in şimdiye kadar yayınladığı Türk yapımlarından çok fazla eleştirilen ama ikinci hatta üçüncü sezonları çekilen işler de var. Böyle bir ortamda Sıcak Kafa dizisinin neden ikinci sezon onayının iptal edildiği merak içinde bıraktı.

Birçok izleyici twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla bu kararın nedenini anlayamadıklarını ifade eden yorumlarda bulundu. Netflix’in hata yaptığını düşünen izleyiciler, Sıcak Kafa’nın az sayıdaki başarılı Türk dizilerinden birisi olduğu değerlendirmesini yapıyor.

Karakterler, çekimler, mekanlar, efektler ve oyunculuk performansları ile Sıcak Kafa dizisinin devam etmeyi hat ettiğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.