Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici Mucize Doktor’un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi!

İzleyici Mucize Doktor’un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 64. bölümüyle ekrana veda eden Mucize Doktor dizisi, mutlu sonla biterken izleyici de Ali Vefa ve Nazlı’nın evlenmesiyle hikayenin keyifli bitişine tanıklık ettiler. Taner Ölmez’in otizmli doktor Ali Vefa karakteri ile müthiş bir oyunculuk sergilediği dizi, 2 sezondur Fox TV ekranlarında beğeni ile izlendi.

Ancak Taner Ölmez’in yorulduğunu ve devam edemeyeceğini söylemesiyle birlikte dizinin finaline karar verildi. Otizmli bireylerin sorunlarına parmak basan ve toplumsal bir konuyu gündeme getirmesiyle dikkat çeken Mucize Doktor’un oyuncuları da sosyal medyadan diziye veda mesajları yayınladılar.

Bu arada dizinin son bölümü ekrandayken, Mucize Doktor’da rol alan 4 kadın oyuncu da birlikte tatile çıktı. Sinem Ünsal, Merve Bulut, Hazal Türesan ve Hayal Köseoğlu, tatilden gönderdikleri bikinili pozlarıyla da dikkat çektiler.

Birlikte tatile gittiklerini arabayla yoldayken çektikleri video ile takipçileriyle paylaşan dizinin Nazlı’sı Sinem Ünsal, daha sonra denize birlikte girerken çektikleri bir fotoğrafı da paylaştı.

İzleyici Mucize Doktor'un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi! 10

2 sezondur oynadığı Nazlı karakterine “Nazlı’m emek emek işleyen herkese ve size sonsuz minnet. İyi ki sevgiyle sarıp sarmaladık” sözleriyle veda etti…

İzleyici Mucize Doktor'un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi! 11

Dizinin son sahnesinin çekimlerinden de tüm  oyuncuların birlikte verdikleri bir pozu paylaştı oyuncu.

Daha sonra magazincilere fırsat bırakmadan bikinili pozlarıyla 4 kadın oyuncu aşağıdaki pozu verdiler. Sinem Ünsal fotoğrafa “Kendimizi bikiniyle yakaladık oley” notunu düştü…

İzleyici Mucize Doktor'un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi! 12

İzleyici Mucize Doktor'un finalini izlerken, dizinin kadın oyuncuları da tatilden pozlar gönderdi! 13