Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisine Onur Tuna’nın sosyal medyadan vedası

Mucize Doktor dizisine Onur Tuna’nın sosyal medyadan vedası

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi, 2 sezondur ekrandaydı. Dizi, otizmli doktor Ali Vefa’nın hayat hikayesi olarak ilk ekrana gelmeye başladığında büyük bir dikkat çekti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, uzun süre reytinglerde zirveyi zorladı. Ancak 2. sezonunda bir miktar düşüş yaşadı. Fox TV’de yayınlanan dizi, ilk sırada olmasa da ilk 10’da olmayı başardı.

Dizinin 3. sezonda da devam etmesine imkan veren reytingler aldı ancak başrolde oynayan Taner Ölmez, karakteri oynarken artık zorlanmaya başladığını, yorulduğunu söyleyince diziye devam etmeme kararı alındı.

Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldıkları dizi, mutlu bir sonla ekrana veda etti. Ali Vefa, sonunda Nazlı ile olan aşkında muradına erdi.

Ali Vefa, büyük bir aşama kaydederek hiç kimseye dokunamazken Nazlı’nın çabalarıyla aşkı ve sevgiyi de yaşadı. Baba olacağını öğrenince de büyük bir sevinç duydu ve Nazlı ile evlenme kararı aldı.

64. bölümüyle final yapan dizide Ali Vefa ve Nazlı evlendi, Ferman Hoca da Beliz’e evlenme teklif etti. Mutlu sonla biten diziye oyuncular da sosyal medyadan veda mesajları yayınladılar.

Onur Tuna ise dizinin setinden son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Mucize Doktor dizisine Onur Tuna'nın sosyal medyadan vedası 9

Mucize Doktor dizisine Onur Tuna'nın sosyal medyadan vedası 10

Mucize Doktor dizisine Onur Tuna'nın sosyal medyadan vedası 11