Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici yine şok, yine kafalar karışık! Yargı dizisinde kartlar yeniden karılıyor!

İzleyici yine şok, yine kafalar karışık! Yargı dizisinde kartlar yeniden karılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, izleyiciyi her bölüm şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin senaryosu o kadar akıcı ve tahmin edilemez ki her bölümde yeni sorular, yeni sorunlar ortaya çıkıyor ve bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyor izleyiciler.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldıkları Ay Yapım imzalı dizi, sezonun en çok dikkat çeken yapımı olmayı da bu nedenle hak ediyor. Tahmin edilmesi zor sorular soran ve fazla bekletmeden cevabını da veren Yargı dizisi, sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

Bu hafta 19. bölümü yayınlanacak olan Yargı dizisinin bir önceki bölüm sonu sürprizi, Engin’in öldürüldüğü olay yerinde bulunan eldivenden Ilgaz’ın DNA’sının çıkması oldu. Yekta’nın bir işler karıştırdığı anlaşılan hikayede, işler yine karıştı!

Her bölümde ayrı bir sürpriz yaşanırken, Pars Savcı’nın Ilgaz nedeniyle zor anlar yaşayacağı da tanıtımda görülmekte. Başsavcının ısrarla Ilgaz için harekete geçmesini istediği Pars, ikilemde kalıyor. Onun suçlu olduğuna inanmasa da görevini yapmak zorunda kalacak ve iddianame hazırlayacak.

İddianamenin kabul edilmesi, Yekta’yı mutluluktan delirtirken, Ilgaz ve Ceylin ise büyük şok yaşayacak. Bu durumun nasıl çözüleceği merak konusu ama Engin cinayetinde önce Ceylin, şimdi de Ilgaz işin içine itiliyor. Heyecanın katlandığı yeni bölüm için az bir zaman kaldı. Bakalım bölüm sonunda izleyenleri başka hangi yanıtlar ve sorular bekliyor olacak?

İzleyici yine şok, yine kafalar karışık! Yargı dizisinde kartlar yeniden karılıyor! 7

İşte 19. bölüm özeti ve fragmanı:

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ilgaz ve Ceylin, eldivenin içindeki kıl ile Ilgaz’dan alınan örneğin eşleştiğini öğrenmesiyle büyük bir şok yaşıyor. Bir şeyler karıştırdığını düşündüğü Yekta’nın ofisini basan Ceylin, öfkesini gizleyemezken Ceylin’in Yekta’dan hesap sorduğu anlarda tempo yükseliyor.

Pars, iddianameyi yazma konusunda büyük bir baskı görürken dosyanın elinden alınma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Bunun üzerine apar topar yazılan ve kabul edilen iddianamede ne yazdığı merak konusu haline gelirken iddianameyi okuyan Ceylin’in surat ifadesi ise kafaları karıştırıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolde bulunuyor…

İşte kadroda yer alan isimler: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…