Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk için büyük iddia! Buna göre dizinin kanalı değişti!

Süslü Korkuluk için büyük iddia! Buna göre dizinin kanalı değişti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’u başrollerde bir araya getiren Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili çok büyük bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre büyük bir heyecanla beklenen dizinin kanalı değişti.

Çağatay Ulusoy’un senaryoyu beğenip de başrolü kabul etmesiyle gündeme bomba gibi düşen Süslü Korkuluk dizisini çeken OGM Pictures çok hızlı bir şekilde hazırlıklara başlamıştı. Dizinin yayınlanacağı kanal olan TV8’de ilk tanıtım filmi 2022’nin ilk günü yayınlanmıştı.

Ancak her şeyin birkaç gün içinde geliştiği diziden, yakında sete çıkması gerektiği halde bir türlü ses çıkmamıştı. Bu da herkesin kafasında büyük bir soru işareti yaratmıştı. Bugün Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia belki de bu soru işaretinin yanıtı.

Süslü Korkuluk için büyük iddia! Buna göre dizinin kanalı değişti! 7

Bu iddiaya göre TV8’de yayınlanacağı açıklanan Süslü Korkuluk kanal değiştirdi. Yine buna göre dizi, yaz aylarında Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanan Disney Plus dizinin yayın haklarını aldı. Yani bu iddiaya göre çok büyük heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisi dijital yayın platformu olan Disney Plus’ta yayınlanacak.

Eğer bu iddia gerçek çıkarsa özellikle Çağatay Ulusoy hayranları dört gözle beklediği diziyi ulusal bir kanalda izleyemeyecek. Çağatay Ulusoy en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde rol almıştı. Hayranları da onu yeniden ulusal kanalda görmek için can atıyordu.

Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk’ta gelinlik diktiği kadına aşık olan bir modacıyı canlandıracak. Dizi için Olgun Şimşek’le anlaşılırken Fatih Artman’a da teklif götürüldüğü öğrenilmişti.