Ana sayfa Sosyal Medya Bestemsu Özdemir magazin basınında çıkan aşk dedikodularına ne cevap verdi?

Bestemsu Özdemir magazin basınında çıkan aşk dedikodularına ne cevap verdi?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncun Bestemsu Özdemir, geçen sezon ATV’de yayınlanan ÜS Yapım imzalı İkimizin Sırrı dizisinde oynamıştı. Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu ise Özen Yula’nın yazdığı dizi 10 bölümün ardından final yaparak sona erdi.

Yeni proje çalışmaları için görüşmelerini sürdüren genç oyuncu Bestemsu Özdemir bir süredir aşk dedikodularıyla anılıyor. Yağız İzgül ile bir yere girerken el ele muhabirlere yakalanan Bestemsu Özdemir, olayla ilgili açıklamada bulunarak görüntünün yanlış anlaşıldığını ifade etti;

“Biri var, 3 aydır birlikteyim. Yolunda her şey. Fakat bu Yağız İzgül değil. El ele tutuşmamız da yanlış anlaşılacak bir hareket değildi. Gireceğimiz yere doğru yürürken elimi tuttu ve beni içeri soktu. Biz el ele gezmedik, o yüzden de içim çok rahat. El ele gezerken çekilsek başım üstüne ama adamcağıza da yazık, sürekli benimle adı geçiyor. Bana da yazık, çünkü ilişkim var başkasıyla ve 3 aydır var.”

Bestemsu Özdemir magazin basınında çıkan aşk dedikodularına ne cevap verdi? 7

Bestemsu Özdemir, geçen hafta sosyal medya hesabından sevgili Türker Dağdelen ile el ele karda yürürken çektirdikleri fotoğraflarını paylaşmış, hayranlarından iyi dilek mesajları almıştı.

Bestemsu Özdemir, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi. Daha sonra Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Güvercin ve Akrep gibi dizi projelerinde ve Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, Baba Nerdesin Kayboldum ve Milyonda Bir sinema filmlerinde rol aldı.