Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciler Alperen Duymaz’la Büşra Develi’yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç!

İzleyiciler Alperen Duymaz’la Büşra Develi’yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkek Severse’deki partnerinin Büşra Develi olacağı açıklandı. Dizinin kadın başrol ismi merakla bekleniyordu. Ancak Develi, Alperen Duymaz hayranlarında büyük hayal kırıklığı yarattı.

Bein Connect’te yayınlanacak Erkek Severse isimli dizide başrolü Alperen Duymaz’ın oynayacağı, son rol aldığı dizi Son Yaz biter bitmez açıklanmıştı. Duymaz’ın hayranları da sevdikleri oyuncudan çok uzun süre ayrı kalmayacakları için çok mutlu olmuştu.

Hayranları bu kez Duymaz’ın birlikte rol alacağı kadın başrolün kim olacağını merak etmeye başladı. Herkesin kalbi, Son Yaz’daki partneri Hafsanur Sancaktutan’dan yanaydı. İzleyici ikiliyi yeniden bir arada görmek istiyordu.

İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 13

Alperen Duymaz’ın Erkek Severse dizisindeki partneri belli oldu. Bu oyuncunun en son Akıncı dizisinde izlediğimiz Büşra Develi olduğu açıklandı. Ve bu karar Alperen Duymaz hayranlarında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Alperen Duymaz ve Büşra Develi’nin birbirlerine hiç yakışmadığını söyleyen izleyicilerin gerekçeleri ise çok ilginç. Kimisi Develi’nin Alperen Duymaz’dan daha büyük olduğunu (aralarında sadece bir yaş var) söyledi. Kimisi de Develi’nin Alperen Duymaz’dan daha uzun olduğunu.

Senaryosu Aslı Zengin tarafından kaleme alınan romantik komedi türündeki Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, online alışveriş sitesi sahibi Kenan’ı canlandıracak. Büşra Develi ise eşinden boşanmış ve iki çocuğu ile hayatta kalma savaşı veren Zeynep isimli bir kadın karaktere hayat verecek. Dizinin çekimlerine yakında başlanacak.

İzleyicilerin Büşra Develi ve Alperen Duymaz partnerliğine tepkisini gösteren paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 14 İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 15 İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 16 İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 17 İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 18 İzleyiciler Alperen Duymaz'la Büşra Develi'yi birbirine yakıştıramadı! Sebebi ise ilginç! 19