Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışma programını izleyen eşi Sinem Kobal neden strese giriyor?

Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışma programını izleyen eşi Sinem Kobal neden strese giriyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ATV’nin efsane yarışması Kim Milyoner Olmak İster’deki başarılı sunumu ve karizmasıyla her hafta ekranlara damga vuruyor.

Yarışma programı, yeni sezonda da izleyicisini hem heyecandan heyecana koşturuyor, hem de bilgi dağarcıklarını doldurmaya devam ediyor.

Günaydın köşe yazarı Yüksel Aytuğ, bugünkü köşesinde Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal’ı kaleme alarak programla ilgili farklı bir bakış açısı getirdi.

Yazısında, “Yarışmacıların tümünün zorlandığını, ter döküğünü söyleyebiliriz. Biri var ki, eminim ekran başında yarışmacılardan daha fazla ter döküyordur. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal” diyen Yüsel Aytuğ, Sinem Kobal’ın eşini izlerken neden strese gireceğini ise şu sözlerle ifade etti;

Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışma programını izleyen eşi Sinem Kobal neden strese giriyor? 8

“Yarışmaya gelen hemen her kadın yarışmacı, yakışıklı sunucuya övgüler yağdırıyor. Yarışmaktan ziyade onunla tanışmak, aynı havayı solumak için geldiklerini itiraf ediyorlar. Hatta içlerinden bazıları, komplimanlarını bir adım ileri götürerek adeta onunla flört etmeye çalışıyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışma programını izleyen eşi Sinem Kobal neden strese giriyor? 9

Kenan ise bu ‘atakları’ ustaca savuşturuyor. Bir eş ne kadar anlayışlı, hoşgörülü olursa olsun, bu görüntülere karşı kayıtsız kalamaz. İçten içe bile olsa kıskançlık duyar. Kolay mı, haftada iki kez, saatler boyu eşiyle flört etmeye çalışan kadınları izlemek?..

Neyse ki Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çiftinin arasında güçlü bağlar var. Allah, çocuklarıyla birlikte ailenin mutluluğunu daim etsin. Sinem’e de kolaylıklar ve sabır versin…”