Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir’den çıkarıldı?

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir’den çıkarıldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dün akşam izleyenlerin merakla bekledikleri bir sahne vardı ama pek çok izleyicinin sosyal medyada yaptığı yorumlarla sahnenin yayınlanmadığı da konuşulmaya başlandı. Diziyi izleyenler, bir hafta önce verilmeye başlanan tanıtımda yer alan sahnenin, yeni bölümde olmadığını farkettiler.

Dizinin sıkı takipçileri, yeni sezonda Barış karakteri ile katılan Engin Öztürk’ün çekimler sırasındaki görüntülerinin de sosyal medyaya düşmesinin ardından meraklı bir bekleyişe başlamıştı. Çocukluğunda yaşadığı zor günleri anlatan bir kare, fragmanda yer aldı ama 32. bölümde yer almadı!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadığı dizide Zeynep ve Barış’ın gitgide daha da yakınlaşması heyecanla izlenirken, Barış’ın geçmişi de merak konusu. Zaman zaman küçük ipuçlarıyla geçmişle ilgili bilgiler veriliyor ama çocukluğunda annesi ile bir problemi olduğu da anlaşılıyor Barış’ın.

Kardeşi Savaş’ın hastalığı nedeniyle annesinin daha az ilgilendiği ve bu nedenle de onun ilgisini çekmek için ortadan kaybolup havuzun kenarına saklandığını dayısı anlatmıştı yeni bölümde. İşte bu sahnenin devamında Barış’ın çocukluğuyla yan yana boş havuzun dibinde yattığı bir sahne, fragmanda yer aldı.

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 16

İzleyenler, 32. bölüm fragmanındaki bu sahne ile Barış’ın derininde neler yaşadığının biraz daha ortaya çıkmasını bekledikleri bu duygusal sahnenin yeni bölümde olmamasına sosyal medyadan dikkat çektiler.

Yeni bölümde bu sahnelere yer verilir mi bilinmez ama bir hafta önce bu sahnenin çekiminin kamera arkasından bir görüntünün de sosyal medyada paylaşıldığı görülüyor.

Bu sahneye özellikle dikkat çekilmesinin nedeni de tıpkı Zeynep gibi Barış’ın da çocukluktan yaraları olması ve bu durumun da ikisini daha yakınlaştıracağı düşüncesi. Çekilen bu sahnenin bir sonraki bölümde yayınlanma olasılığı da var tabii… İzleyip göreceğiz…

İşte bu sahnenin de yer aldığı 32. bölüm fragmanı ve gelen yorumlardan bazıları:

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 17

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 18

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 19

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 20

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 21

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 22

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 23

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 24

İzleyicinin gözünden kaçmadı! O sahne neden Doğduğun Ev Kaderindir'den çıkarıldı? 25