Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyicinin istediği oluyor, Yargı dizisinde düğün hazırlıkları başlıyor!

İzleyicinin istediği oluyor, Yargı dizisinde düğün hazırlıkları başlıyor!

tarafından kadir kadir
Ceylin, Ilgaz'ın evinde

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olan Yargı, soluksuz izlenilecek 18. bölümü ile yine pazar akşamına damga vurmaya hazırlanıyor.

Türkiye’yi kasıp kavuran Yargı dizisi, cinayetler zincirinin ön plana çıktığı senaryosunda izleyiciyle çok etkileyici bir aşk hikayesi de anlatıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolde canlandırdıkları Ilgaz ve Ceylin arasındaki aşk izleyicileri ciddi anlamda etkisi altına almış durumda.

30 Ocak Pazar günü yayınlanacak 18. bölümde de Ilgaz ve Ceylin arasındaki aşkın gerçek bir evliliğe giden tohumları atılır. Ceylin’in annesi Gül her ne kadar kağıt üzerinde evli olsalar da kızı ile Ilgaz arasındaki ilişkinin farklı bir boyut kazanmasını, kızının örf ve adetler doğrultusunda önce istenmesini, sonra da bir gelinlik içinde gerçek bir düğünle evlendirmek ister.

Ilgaz, Gül’ü anlasa da Ceylin’e bu fikir saçma gelir. Ilgaz’ın babası da Gül ile aynı fikirdedir. Biran önce Ceylin’i ailesinden istemek için Ilgaz’a baskı yapar. İçi kıpır kıpır olan Ilgaz’ın gönlü ise dünden razıdır bu duruma.

Sema Ergenekon’un senaristliğini yaptığı dizide aksiyon dolu bölümler üzerine Ilgaz ve Ceylin’in aşk dolu sahnelerini görmek izleyicileri de sevindiriyor. Sosyal medya aracılığıyla yaptıkları yorumlarda bu yaşanılanlardan oldukça memnun görünüyorlar.

Yargı dizisi yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!