Ana sayfa Sosyal Medya Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı!

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kış aylarından kardan adam yapma modası, dünyanın her yerinde eğlenceli fotoğraflara neden oluyor. Her yıl sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla birlikte, bambaşka ülkelerden, Türkiye’nin farklı şehirlerinden kar manzaraları eşliğinde yapılan kardan adamlar dikkat çekiyor.

Öyle farklı kardan adamlar yapılıyor ki görenleri kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman güldürüyor… Bazıları adeta birs sanat eseri gibi dururken, eğlenceli aksesuarlar ve şekiller de kardan adam konseptine başka bir hava katıyor.

Çok bilinen havuç burunlu, kömür gözlü kardan adamların yerine, herkes kendi fikrini uyguluyor ve ortaya bambaşka kardan adamlar çıkıyor. Bu yıl da durum değişmedi. Sosyal medyada birbirinden ilginç kardan adamlar süsledi paylaşımları.

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı! 11

Bir paylaşım da ünlü oyuncu Murat Ünalmış’tan geldi. Bilindiği gibi Ünalmış, son olarak Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da oynamıştı. Demir Yaman karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla da beğeni topladı ve 3. sezon sonunda da diziye veda etti.

Şimdilerde ise bir sinema filminde 1972 yılında idam edilen Devrimci Deniz Gezmiş’i canlandıracak. Murat Ünalmış, şu sıralar ekranda yok ama sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı! 12

Oyuncu, İstanbul’daki yoğun kar yağışının ardından kendisini dışarı atıp havanın tadını çıkarmış. Ünalmış, herkes gibi kardan adam yapmaya başlamış ama sonrasında kendini tutamayarak olayı adeta bir sanat meselesine çevirmiş! Ünlü oyuncunun kardan adamı, kardan heykel olmuş sonunda!

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı! 13

“Kardan adam yapayım dedim sonra tatmin olmadım işin içine sanat karıştı” diyen oyuncunun heykeli, ne kadar yetenekli olduğunu da ortaya koymakta.

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı! 14

Takipçilerine, ‘hetkeltraş mı olsam?’ diyen oyuncu, uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı eserine bir de isim vermiş. Murat Ünalmış heykele Cast Away filminden esinlenerek Wilson adını verdiğini belirtiyor notunda. Böylece yılın kardan adam manzaralarına Murat Ünalmış da sanatçı bakışını ortaya koyan heykeli ile güzel bir katkıda bulunmuş…

Ne cevherler varmış! Yılın en ilginç kardan adamlarından birine Murat Ünalmış imza attı! 15