Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicinin Kasaba Doktoru yapımcılarından çok önemli bir isteği var!

İzleyicinin Kasaba Doktoru yapımcılarından çok önemli bir isteği var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nun ilk bölüm yayını için geri sayım başladı. Bu arada dizinin yayınlanan afişi büyük heyecan yarattı ve çok beğenildi. Ancak izleyicilerin Kasaba Doktoru dizisinin yapımcılarından çok önemli bir beklentisi var.

TRT 1’in Güney Kore yapımı Dr. Romantic isimli diziden uyarlanan yeni yapımı Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak. Böylece cuma akşamlarının reyting savaşına yeni bir heyecan gelecek.

Kasaba Doktoru dizisinin afişi bugün paylaşıldı. Afiş izleyiciler tarafından çok beğenildi. Türk versiyonunun dizinin orijinali olan Dr. Romantic’in afişiyle benzerliği de izleyicinin gözünden kaçmadı. Kasaba Doktoru afişinin, orijinal versiyonun afişine çok başarılı benzetildiğine dikkat çeken izleyiciler bu vesileyle yapımcılardan beklentisini de dile getirdi. İzleyiciler “Umarız afişi gibi senaryosunu da doğru uyarlarsınız” dedi.

İzleyicinin Kasaba Doktoru yapımcılarından çok önemli bir isteği var! 9 İzleyicinin Kasaba Doktoru yapımcılarından çok önemli bir isteği var! 10 İzleyicinin Kasaba Doktoru yapımcılarından çok önemli bir isteği var! 11

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken, senaryoda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. Kasaba Doktoru dizisi babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar veren Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesini anlatacak.

Dizide Kemal Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.