Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy varlığı krizlerle anılan Süslü Korkuluk’u ayakta tutuyor!

Çağatay Ulusoy varlığı krizlerle anılan Süslü Korkuluk’u ayakta tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili yılbaşından bu yana yaşanan gelişmeler izleyenleri şaşkına çeviriyor. Üst üste ismi krizlerle anılan, bir ara rafa kaldırılması beklenen ama bir şekilde yeniden gündeme gelen, çekimlerinin başlaması ile heyecan uyandıran ami yine başrol krizine sahne olan dizinin adıdır Süslü Korkuluk.

Krizlerla anılan bir dizi haline gelen yapımın şimdiye kadar ayakta durmasını sağlayan en önemli sebep ise Çağatay Ulusoy’un varlığı. Dizi hayranları onu görmeyi o kadar çok özledi ki, Süslü Korkuluk’ta çıkan krizler atlatıldıkça diziye olan ilgi artarak sürüyor…

OGM Pictures imzasını taşıyan dizi ilk olarak tv8 ile anlaşılarak yola çıkıldı. Acun Ilıcalı da yılbaşı programında ilk fragmanı yayınlayarak heyecanı artırdı. Arcak ortaya çıkan bölüm başı 2 Milyon TL’lik bütçe, tv8’i zorladığı için anlaşma iptal oldu. Nerede yayınlanacağı bir süre belirsiz kalan diziyi Netflix satın aldı.

Bu sefer de Alina Boz krizi çıktı. Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alması beklenen oyuncunun televizyon projesi için anlaştığı, dijital yapıma geçince yer almak istemediği iddiaları ortaya atıldı. Bir başka iddia ise “Çağatay Ulusoy özellikle onu istedi” şeklinde basına yansıyan haberlerdi. Sonuçta Alina Boz ekipten ayrıldı ve yerine Esra Bilgiç ile anlaşma sağlandı.

Kırklareli’ndeki mekanların tespit edilmesi ve yönetmen Cem Karcı ile dize ekibinin burada buluşması ile ilk başlangıç yapıldı. Ancak çekimler başladığı sırada bu sefer Esra Bilgiç ile yapımcının sözleşme şartlarında anlaşamadığı ortaya çıktı. Bu da üçüncü kriz olarak dikkatleri yine Süslü Korkuluk’un üzerine çekti.

Dizi için yeni bir kadın başrol aranıyor ama Çağatay Ulusoy hayranlarının heyecanı hala yüksek. Dizinin böyle krizlerden sonra çok daha merak uyandırdığını ve izleyicilerin yeni kadın başrolü de çok merak ettiğini belirtelim.