Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse’nin Yelda’sı Yasemin Allen’dan aşk itirafı geldi!

Erkek Severse’nin Yelda’sı Yasemin Allen’dan aşk itirafı geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü kadrosuyla kısa sürede beIN CONNECT’in iddialı yapımları arasına girmeyi başaran Erkek Severse dizisi; Yasemin Allen, Alperen Duymaz, Büşra Develi, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı gibi başarılı isimleri başrolde buluşturuyor.

Yasemin Allen sevilen dizide hırslı bir iş kadını olan Yelda karakterine hayat veriyor. Bir kadın giyim firmasının sahibi olan Yelda; zeki, hırslı ve tuttuğunu kopartan azimli karakteriyle dizide dikkatleri üzerine çekiyor. Kenan Acarsoy ile (Alperen Duymaz) ortak iş yapmayı başaran Yelda, tüm kadınların peşinden koştuğu Kenan ile sevgili olmak için attığı adımlarla adeta fenomen bir karaktere dönüşeceği süreci izliyoruz.

Aşk orucunu bozan Erkek Severse’nin Yelda’sı Yasemin Allen, mutluluktan uçuyor! 1

Yeni projesiyle birlikte iş ve aşk hayatı istediği gibi yolunda giden Yasemin Allen, 2020 yılında sevgilisi Jonny Grant’tan ayrılmıştı. 2.Sayfa’nın haberine göre; önceki akşam İstanbul’da bir mekan çıkışı görüntülenen güzel oyuncu yeni ilişkisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Son günlerde Erkek Severse dizisinde birlikte oynadıkları rol arkadaşı Tolga Güleç ile anılan Yasemin Allen, “Birlikteliğimiz yeni başladı, çok mutluyuz. İlişkimize nazar değmesinden korkuyoruz” açıklamasını yaptı.

2006 yılında Kırak Kanatlar isimli dizi ile setlere adım atan Tolga Güleç, Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli fenomen dizide Ahmet Taşer karakteri ile akıllarda yer etmişti. Dizilerde farklı projelerde yer alarak tecrübesini artıran oyuncu, son dönemde ise Masumiyet isimli dizideki Teymur karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.