Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma’da Hasan Ali’nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular!

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma’da Hasan Ali’nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, ekranın en absürt dizisi olarak izleyenlerin adeta artık gülmek için izledikleri bir yapım haline geldi. Hem yer yer komedi dizilerine taş çıkartan olaylarıyla hem de entrikanın binbir türlüsünün çevrilerek şaşkınlık içinde bırakan hikayesiyle Yasak Elma, farklı bir dizi olarak izleyicinin beğenisini kazanıyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi isimleri bir araya getiren dizide olayların ardı arkası kesilmiyor! Her bölüm izleyenlere bir şok daha yaşatan dizide bu hafta, geçtiğimiz bölümdeki her şeyin kabus olduğu ortaya çıktı!

Yıldız’ın 5 yıl sonra komadan uyanarak yaşadıklarının hepsinin kabus olduğu, 103. bölümde anlaşıldı. Bambaşka bir Yasak Elma ile karşılaşan izleyici önce şok olmuş, sonra durum anlaşılmıştı!

104. bölümde Çağatay ve Yıldız yangından kurtulurken, Şahika da dizinin ‘kötü kadını’ dahi olsa, eski haline dönerek izleyenleri hayli mutlu etti!

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 13

Şahika’nın entrikaları yeni bölümde de devam etti. Ancak izleyici Yasak Elma’yı seyrede seyrede artık farklı düşünmeyi öğrendi! Her bölümde bir başka ters köşe gören izleyenler, 104. bölüm sonunda Şahika’nın Hasan Ali’yi zehirlediği sahneye yaptıkları yorumlarla, ters köşenin alasını yazdırmak konusunda senariste de fikirler verdiler adeta!

Yapılan yorumlarda Hasan Ali’nin ölmesini pek kimsenin beklemediği görülüyor. Yine de ‘Yasak Elma bu her şey olur!’ diyerek temkinli davranan izleyiciler de var! Zira başrolün bile ölerek ayrıldığı diziden bir başka başrolün gitmesi şaşırtıcı olmayacaktır!

Ancak yine de şimdilik Hasan Ali’nin bu zehirleme meselesinden kurtulacağı düşünülüyor! Bunun içinde izleyici sosyal medyada çeşitli senaryo tahminleri yapıyor!

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 14

Bir izleyicinin tahmini şöyle: “Hasan Ali’nin zehirlenmesinde Hasan Ali ve Ender in planı. Hasan Ali ve Ender plan yaptılar. Ender Şahika’yı gaza getirdi. Hasan Ali daha önce Şahika’nın yaptığı gibi zehir koruyucu içti ve ölmeyecek Ama Şahika’nın onu zehirlendiğini ispatlayıp Şahika’yı boşayacak.”

Bir başka izleyici de şöyle yorumluyor durumu: “Ölmedi arkadaşlar, Şahika aslında Ender’in planının farkında bakışlarından belli. Üstelik üstüne kalacağını bile bile yapmaz. Kalp atışlarını yavaşlatan bir şey var Şahika’da. Yine onu kullanmıştır.”

Sosyal medyada final sahnesini yorumlayan bir başka izleyici de başka bir fikir öne sürüyor: “Şahika ile Hasan Ali’nin Ender’e bir planı var bence. Öğrendiler ikili oynadığını Ender’e oyun yaptılar.”

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 15

İzleyenlerin Şahika’nın Hasan Ali’ye zehir değil bayıltmak için bir ilaç verdiği, Hasan Ali’in arkasından iş çevirdiğini anlayıp gözdağı vermek için yaptığı şeklinde kimi yorumlar da dikkat çekiyor.

Fakat görünen o ki absürt durumları izleye izleye dizinin takipçileri de entrikaların içinde entrika bulmakta hayli ustalaşmış! Sonuçta ne olacağını gelecek hafta hep birlikte izleyeceğiz ama bir izleyicinin şu yorumuna katılmamak da elde değil!

“Tabi ki de ölmedi. Biz bir bölüm boyu Yıldız’ın rüyasını izledik. Artık ne olsa şaşırmayız!”

Bakalım senarist yine izleyenleri şaşırtabilecek mi? Zira her şeyi tahmin etmek konusunda ustalaşan izleyenleri şaşırtmak artık daha da zorlaşmış görünüyor!

İşte Şahika’nın Hasan Ali’yi zehirlediği o final sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları…

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 16

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 17

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 18

İzleyicinin yorumları senariste bile hikaye yazdırır! Yasak Elma'da Hasan Ali'nin zehirlenmesine entrikanın alasını buldular! 19