Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciye göre Şahika’sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi?

İzleyiciye göre Şahika’sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’nın 109’uncu bölümü yayınlandı. Şahika’nın cenaze töreninin düzenlendiği bölümün ardından izleyiciler tepkilerini gösterdi: “Şahika’sız Yasak Elma çok sıkıcı!”

Yasak Elma 110’uncu bölümünde sezon finali yapacak. Ancak finalden önce setteki kavga bir anda senaryonun değiştirilmesine sebep oldu ve bu durum da dizinin gidişatını etkiledi.

Dizinin setinde geçen hafta bir kriz çıkmıştı. Başrol oyuncularından, Şahika’yı canlandıranNesrin Cavadzade’nin yönetmen Neslihan Yeşilyurt’la tartışıp seti terk etmesi ve telefonunu kapatması üzerine çok sinirlenen Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Azeri oyuncuyu kadrodan çıkarmaya karar vermişti.

Bunun üzerine senaryo ekibi apar topar bir halde Şahika’ya cenaze töreni sahnesi yazdı, Şahika törenle toprağa verildi. Dizinin dün akşamki bölümünde şunlar oldu:

Şahika’nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya’dır. Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın birlik olma vakti gelmiştir.

Ancak Şahika’nın ölümü izleyicinin hiç de hoşuna gitmedi. İzleyiciler Şahika’sız bir Yasak Elma’nın çok sıkıcı olduğunu söyledi.

Yorumlardan birinde “Yasak Elma’nın gelmiş geçmiş en sıkıcı bölümünü izlettiniz. Yıldız’ın rüyası bile daha güzeldi. Tebrikler cidden” denildi.

İzleyiciye göre Şahika'sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi? 10

Bir başka yorumda Şahika’nın rolünün yarıda kaldığı belirtilirken aslında cezalandırılması gerektiğine dikkat çekildi ve “Şahika’yı da pisi pisine gömdünüz. Kadının onca cinayetleri vardı, hepsi cezasız kaldı. Kaya Şahika’nın gerçek yüzünü görecekti. Şahika kötülüklerin kraliçesiyken yaptıklarının cezasını çekecekti ve öyle gitmeliydi. Böyle basit bir ölümle değil. Her şey havada asılı kaldı. Yazık”

İzleyiciye göre Şahika'sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi? 11

Öte yandan seyirciler arasında daha önce öldürdüğü karakter olan Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakterini reytinglerin düşmesi üzerine yeniden diziye döndüren senaristlerin aynı şeyi Şahika’ya yapacağı umudu da var. İzleyiciler Şahika’nın ölümünü inandırıcı bulmazken bir izleyici “O bir yerden kesin hortlar. Öyle bir karakter öldürülür mü, olsa olsa “dinlendirilir” beş on bölüm.” diye yazdı.

İzleyiciye göre Şahika'sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi? 12

İzleyiciye göre Şahika'sız Yasak Elma çok sıkıcı! Acaba Şahika geri dönecek mi? 13