Ana sayfa Güncel Haberler Jack Randall ile Doğada National Geographic WILD’da başlıyor

Jack Randall ile Doğada National Geographic WILD’da başlıyor

tarafından ker_def

Genç bir zoologun Avustralya’nın vahşi doğasında egzotik ve nesli tükenmekte olan türlerin peşine düştüğü “Jack Randall ile Doğada”, ilk bölümüyle 7 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de National Geographic WILD kanalında.

Çocukluğundan beri hayvanlar konusunda takıntılı olan Jack Randall’ın hayatı gelmiş geçmiş en önemli vahşi yaşam koruyucularından Steve Irwin ile çalışmaya başladığında değişiyor. Mentorunun izinden giden Randall, National Geographic WILD ile birlikte yeni bir maceraya atılıyor. Avustralya’nın vahşi doğasında büyüleyici, ikonik, egzotik ve nesli tükenmekte olan hayvanların peşine düşen genç zoolog, izleyicilere bu canlıları ve yaşadıkları alanları korumanın önemini anlatmayı hedefliyor.

Jack Randall’ın rehberliğinde farklı hayvan türlerini keşfe çıkan 6 bölümlük seri “Jack Randall ile Doğada”,7 Ağustos’tan itibaren ağustos ayı boyunca her Çarşamba saat 20.00’de National Geographic WILD kanalında.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic WILDkanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izleyebilirsiniz.