Ana sayfa Güncel Haberler National Geographic Wild Büyük Göç’ü Takip Ediyor

National Geographic Wild Büyük Göç’ü Takip Ediyor

tarafından ker_def

Kenya ve Güney Afrika’nın vahşi doğasındaki kahramanların ihtişamlı ve merak uyandırıcı yaşamı “Safari Özel: Büyük Göç’ü Beklerken” ile 12 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de National Geographic WILD’da.

Göç sürüleri Kenya’ya geldi. Aslanlar, çitalar, sırtlanlar ve leoparlar ise Kenya’daki Masai Mara Ulusal parkı ve Güney Afrika’daki Büyük Kruger Ulusal Parkı’nın sakinleri olarak vahşi doğada hayatta kalmalarını sağlayacak kaynaklar için mücadele etmeyi sürdürüyor. Vahşi avlanma anları, gergin karşılaşmalar, elde edilen zaferler ve karşılaşılan zorluklarla hiçbirinin hayatı o kadar da kolay olmayacak.

Etkileyici görselliği ve nefes kesicisahneleriyle bu mücadeleyi takip eden “Safari Özel: Büyük Göç’ü Beklerken” 12 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de National Geographic WILD’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic WILDkanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izleyebilirsiniz.