Ana sayfa Dizi Haberleri Jeneriğiyle bile olay olacak! Şahsiyet dizisi bugün başlıyor…

Jeneriğiyle bile olay olacak! Şahsiyet dizisi bugün başlıyor…

tarafından zk zk

Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in başrollerinde oynadıkları Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı PuhuTv’nin yeni dizisi Şahsiyet’in, bugün ilk 3 bölümü yayınlanacak. Tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken dizi ile ilgili Vatan Gazetesi’nde bir yazı kaleme alan Oya Doğan da merakları arttıracak şu bilgileri verdi:

Jeneriğiyle bile olay olacak! Şahsiyet dizisi bugün başlıyor... 9

“Şahsiyet bugün başlıyor

Hakan Günday’ın senaryosunu, Onur Saylak’ın yönetmenliğini, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Şahsiyet bugün PuHu TV’de başlıyor. Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Fırat Topkorur, İbrahim Selim ve Müjde Ar’ın rol aldığı Şahsiyet’in bugün 3 bölümünü birden izleyebileceğiz.

Açıkçası bu konuda merakım tavan noktasında… Çünkü ilk bölümünü izleme şansım oldu. Bir an önce ikinci bölümü görmek istiyorum. Saatler geçsin ve üç bölümü birden izleyeyim.

Fazla spoiler vermeyeceğim. Bugüne kadar gördüğüm en iyi jenerikle başlıyor Şahsiyet. Haluk Bilginer oynamamış yaşamış karakteri…

Benim gibi her izlediği şeyde kusur arayan bir işi olan kişinin takıldığı küçük şeyler tabii ki var. Ancak üç bölümü hem ben, hem de siz izledikten sonra yazacağım. Sanırım PuHu TV’ye bölümler yüklenmiştir. Hadi Şahsiyet izlemeye, pişman olmayacağımıza eminim.”

Jeneriğiyle bile olay olacak! Şahsiyet dizisi bugün başlıyor... 10

Dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere,Müjde Ar,Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyorlar.

Şahsiyet dizisinin hikayesi:

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk BİLGİNER) ilecinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu DERE) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra’nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı?

Jeneriğiyle bile olay olacak! Şahsiyet dizisi bugün başlıyor... 11

ŞAHSİYET/ puhutv 1 . BÖLÜM ÖZETİ

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

İşte 1. bölüm tanıtımı: