Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı İzle! Murat Boz sürprizi çok hoş olacak!

Jet Sosyete 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı İzle! Murat Boz sürprizi çok hoş olacak!

tarafından ker_def

Jet Sosyete yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Tv8’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gizem Karakterine hayat verdiği dizide; Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, gibi önemli isimler de yer almakta.

tv8 ekranında ilgiyle izlenmekte olan Jet Sosyete, 3 haftalık aradan sonra 24 Ocak Çarşamba akşamı ekrandaydı. Ocak ayının 30. günü ise dizinin 2. sezon 13. bölümü ekranda olacak. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. İlayda yeni aşkı olarak Murat Boz’un adını veriyor. Ozan ise buna pek inanmıyor. Murat Boz’u İlayda ile gören Ozan büyük şok yaşamakta… O Ses Türkiye yarışması ile tv8 ekranında yer almaya devam eden Murat Boz’un diziye katılması çok hoş bir sürpriz olacak.

Peki 2. sezon 12. bölümde neler yaşanmıştı? İşte ayrıntılar:

Gizem’e televizyonda kadın programı sunuculuğu teklifi gelir. Programda kendisine eşlik etmek üzere aşçı bulamaz ve çareyi Safiye’de arar. Fakat Safiye ek gelir için bez market torbası dikme işine girişmiştir. Gizem Safiye’nin işini kolaylaştırmak için evin
deposunda duran dikiş makinesini vermeyi teklif eder. Fakat depodan fare çıkmasıyla iki komşu evde panik yaşanır.

Safiye Şennur’un gönlünü almak istemektedir. Bunun için Gizem’in programına Şennur’u davet eder. Şennur’un programda yaptıkları Gizem’in hayatını karartır. Kumsal’ın programa telefonla bağlanıp Şennur’un gelin adayı olduğunu açıklaması, Talip ve Yüksel Ailesinde şok etkisi yaratır.

Harry İlayda’yı çocukluğundan beri uyurken yanından ayıramadığı oyuncak ayısından vazgeçirmeye çalışır. Harry’nin oyuncak ayıyı kaybetmesi İlayda ile aralarının açılmasına sebep olur.