Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 2. sezon 6. bölümdeki çekim hataları çok komik!

Jet Sosyete 2. sezon 6. bölümdeki çekim hataları çok komik!

tarafından ker_def

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in yer aldığı Jet Sosyete dizisinin 2.sezon 6. bölümü 14 Kasım Çarşamba akşamı TV8 ekranında izleyicilerle buluştu. Geçen hafta O Ses Türkiye yarışmasında şarkı söyleyen Nursena Yılmaz, sesi ile büyülemişti. Yılmaz’ın hayat verdiği Nazlı karakteri ile Sarp Apak’ın canlandırdığı Ozan karakterinin gitar eşliğinde birlikte şarkı söylemeleri dizinin renkli anlarından idi. Daha sonra Bartu Küçükçağlayan’ın canlandırdığı Gündüz karakteri de bu ikiliye katıldı ve dizide müzik ziyafeti verildi. Ayrıca Cengiz’in sürekli doktora gitmesinin sırrının güzelliği ile dikkat çeken doktor hanım olması Gizem tarafından yakalandı. Gizem, Cengiz’e bir hayli yüklendi. Jet Sosyete 2. sezon 6. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 2. sezon 6. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki bu bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Melike ve Nazlı’nın kavgasından sonra Ozan’ın kendisine döneceğini bekleyen İlayda, umutları gerçek olmayınca hayal kırıklığına uğrar. Terapi olarak ta çılgınca pasta yapmaya başlar. Gündüz’ün İlayda’nın yaptığı pastaları değerlendirmek
için dahiyane bir fikri vardır. Bu konuda Şennur ile iş birliği yapacaktır. Bu iş birliği ortaya çıkacak mıdır?

Melike ve Ozan’ın eski ilişkisi ortaya çıktıktan sonra, Yüksel ve Özpamuk Ailesi arasındaki gerilim iyice artmaya başlar. Sorunu çözmek için bir araya gelen iki aile, durumu çözebilecek midir? Gizemin desteği ile Yıldız’ın gizli gizli dans dersi aldığını keşfeden Şennur, Talip ile arasını bozmak için neler yapacaktır?

Cengiz’in her akşam kendini hasta hissedip doktora gitmesi Gizem ve Zahide’nin Cengiz’in hastalık hastası olduğunu düşünmelerine yol açar. Gizem ve Zahide’nin Cengize’e yardımcı olmaya çalışırken keşfedecekleri gerçek, büyük sürpriz olacaktır.