Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete ile setlere dönen Ata Demirer’den müthiş espri!

Jet Sosyete ile setlere dönen Ata Demirer’den müthiş espri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ata Demirer, Jet Sosyete dizisinin yılbaşı özel programına katıldı ve Volkan Sütçoğlu karakteri ile Avrupa Yakası nostaljisi yaşattı.

Puhu TV’de Cuma günü paylaşılan yılbaşı bölümü dizi takipçilerinden büyük ilgi ve destek gördü. Ata Demirer’in diziyle dönüşü nedeniyle sevinen izleyiciler, bir de dilekte bulundu.

Bir izleyici, “Ya keşke tekrar tv’de bir dizide görsek. Bence tüm Türkiye’nin size ihtiyacı var. ☺️ Hayat akışımıza küçük, mutlu bir mola vermeye” notuyla birçok dizi hayranının da düşüncelerine tercüman oldu.

Demirer de diziden bir hayli keyif aldı. Jet Soseyete’den bir bölüm başlayan Demirer, instagram hesabından hayranlarını çok mutlu etti. İşte dizideki Volkan Sütçoğlu sahnesi:

Kargalarrrr

 

Dizinin senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel de instagram hesabından yılbaşı özel bölümünden bazı sahneler paylaştı. İşte Birsel’in dikkat çeken mesajı ve videosu:

Aşırı kalabalık ve danslı yılbaşı partileri için Gizem Özpamuk’un bir “söylemi” var. Kendisi benim aracılığımla bunu tüm topluma iletir, “Gelmiş geçmiş en iyi 2020 olsun” der.????