Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Taşaner, Uyanış Büyük Selçuklu dizisi için seyircilerden özür diledi!

Kaan Taşaner, Uyanış Büyük Selçuklu dizisi için seyircilerden özür diledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam eden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Marcus karakterine hayat veren Kaan Taşaner’in, önceki ay bu karakterin ölmesinin ardından diziden ayrıldığı sanılmıştı. Ancak dizinin ekibinde yeni bir karakter ile yer almaya devam eden oyuncu hayranlarını şaşırtmıştı.

Ölen Marcus karakterinin ikiz kardeşi Mitras olarak hikayede yer almakta olan Kaan Taşaner, küçük imaj değişiklikleri sonrasınrda bambaşka bir karakter ile rolüne devam ediyor… Sevgilisi Seray Dura ile sokakta magazincilerle karşılaşan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle kendilerinin de durması gerektiğine vurgu yaptı.Önceki hafta dizi Ekin Koç’un koronavirüse yakalanmasının ardından 1 hafta ekranda yer alamamıştı.

Kaan Taşaner, yeni karakter için saçları kısalttığını ve rengini de değiştirdiğini söyledi. Sezon sonuna kadar böyle devam edeceğini belirten oyuncu, sette de çekimlerin çok zorlu geçtiğine vurgu yaptı.

Taşaner, şu açıklamayı yaptı: “Çok zor, çok hareketli bir haftaydı, çok yoğun ve çok duygusal bir bölümdü. Oyuncu arkadaşlarım bu bölüm özellikle çok iyi performanslar sergilediler. Benim için de onları seyretmek, oynamak kadar keyifli. TT oldu, onu da takip ettik. Dünya listesine de girdi. Pandemiye rağmen, bu şartlarda bizim durmamız gerekli maalesef seyircilerden bunun için özür diledik. Bir hafta yayına giremedik. Şimdi devam ediyoruz, inşallah büyük bir mani olmazsa böyle devam edecek.”