Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Hatice Şendil’i fazlasıyla yormuş!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Hatice Şendil’i fazlasıyla yormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterine hayat vermekte olan Hatice Şendil, uzun yıllar aradan sonra yeniden setlere TRT1 dizisiyle dönüş yaptı. Oyuncu, botoks nedeniyle mimiklerinin kaybolduğunu belirten kimi izleyiciler tarafından tarihi bir dizide yer almasıyla eleştirilere hedef olmuştu.

TRT1 ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak ortaya çıkan Uyanış Büyük Selçuklu’nun 36.bölümde sezon finali yapması bekleniyor. Hatice Şendil, oğlu Can ve eşi Burak Sağyaşar ile sokakta kameralar tarafından görüntülendi. Dizinin 36. bölümde sezon finali yapılacağı ile ilgili soru üzerine Şendil, “Bilmiyorum tabii şu an henüz ama umarım öyle olur” ifadesini kullandı.

Şendil’in yoğun geçen set ortamı nedeniyle “umarım öyle olur” ifadesini kullanması sette çok yorulduğu ve sezon finalini beklediği algısını oluşturdu. Oyuncuya, dizinin kadrosuna Barış Arduç’un katılacağı yönündeki iddialar da soruldu. Şendil, “Benim henüz o konuda bir bilgim yok” yanıtını verdi.

Koronavirüse yakalanan Ekin Koç konusu da hatırlatılınca ünlü oyuncu, “Hepimiz dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Önlemlerimiz çok iyi” ifadesini kullandı.

Ünlü yapımcı Burak Sağyaşar bilindiği üzere Bir Zamanlar Çukurova ve Teşkilat isimli dizilerin yapım ortağı konumunda. Yeni proje hazırlıkları da olduğunu belirten Sağyaşar, mevcut işler nedeniyle de yoğun bir çalışma dönemi içinde olduğunu söyledi.