Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan, koronavirüs geçireli 6 ay oldu ama hala etkisi sürüyor

Seda Bakan, koronavirüs geçireli 6 ay oldu ama hala etkisi sürüyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaptığı Hint dansı ile sosyal medyada çok konuşulan Seda Bakan, formunu korumak için spordan vazgeçmiyor… Bir spor salonuna giderken görüntülenen oyuncu, “Görüyorsunuz; dans, spor her şey var bende” diye konuştu. En son Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterini canlandıran oyuncu, ince eleyip sık dokuyarak diziden gelen teklifi kabul etmişti. Ancak Seda Bakan’ın dizideki mesaisi sadece 13 bölüm sürdü. Hayranları ise neden kısa sürede ayrıldığını sorguladı ama net bir yanıt gelmedi.

Seda Bakan, şu sıralar dinlenmeye ve formunu korumaya çaba harcıyor. Ali Erel ile evli olan oyuncu, 2019 yılının Ağustos ayında Leyla ismini verdiği kızını dünyaya getirmişti. Oyuncu pandemi döneminin devam ettiği şu günlerde henüz bir proje ile anlaşma yapmadı.

Forma kalma çabasında sürekli spor yapmanın sıkıcı olduğunu söyleyen Seda Bakan, “Çok sevdiğim bir dans hocam var, onunla çalışalım dedik. Öyle şeyler çıkınca çekip koyduk. Güzel oluyor.. Güzel terleniyor” diye konuştu. Hint dansı çok konuşulduktan sonra hayranlar yeni dans videoları bekliyordu. Ancak Seda Bakan, “Şu an dans yok, spora geldim” diyerek bir süre ara vereceğini belirtti.

Koronavirüse yakalananlardan birisi de Seda Bakan olmuştu. 6 ay önce virüsü yakalanan oyuncu, etkilerinin halen devam ettiğini ifade etti. Seda Bakan, “Ben covid geçireli 6 ay oluyor, hala koku almıyorum” dedi. Bunun kendisine çok entresan geldiğini ifade eden oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz.