Ana sayfa Sinema Baht Oyunu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesi belli oldu!

Baht Oyunu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olan Aytaç Şaşmaz, romantik komedi dizisi Baht Oyunu ile büyük bir başarı yakalayarak kariyerinin en önemli çıkışını yapmıştı. Yakışıklı oyuncunun Baht Oyunu’ndan sonraki projesi ortaya çıktı. Şaşmaz’ın yeni projesi bir film oldu.

Henüz 23 yaşındaki Aytaç Şaşmaz, genç yaşına rağmen oyunculukta büyük bir başarı yakaladı. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Söz dizisiyle setlere adım atan oyuncu ardından Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde rol aldı.

Şaşmaz, ABD yapımı Dr. House’un Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinde Emre isimli genç bir doktoru canlandırdı. Genç oyuncu bu dizideki performansıyla adını daha fazla insana duyurmayı başardı.

Baht Oyunu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesi belli oldu! 7

Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu’nun hemen ardından Baht Oyunu dizisiyle ilk başrolünü aldı. Cemre Baysel’le başrolünü paylaştığı dizide Aytaç Şaşmaz, genç ve karizmatik bir patron olan Bora’yı canlandırdı. Romantik komedi türündeki dizi çok başarılı oldu ve hem Şaşmaz hem de Baysel’in önüne yeni kapıları açtı.

Baht Oyunu’nun ardından bir süre dinlenen Aytaç Şaşmaz’ın yeni projesi nihayet belli oldu. Şaşmaz yeni projesinde bir filmi tercih etti. Yetenekli oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Filmin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var.