Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti!

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Yargı dizisindeki Ilgaz Savcı rolüyle ekranlara geliyor ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu. Kara Sevda isimli dizide oynadığı Emir rolüyle hafızalara kazınan oyuncu, Aşk 101 isimli Netflix dizisinde Pınar Deniz ile rol almış ve ardından iki oyuncu Yargı dizisinde yeniden buluşmuşlardı.

Kanal D’nin sevilen dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu, 12 Aralık günü öğlen saatlerinde twitter hesabından cüzdanını kaybettiğini belirten bir mesajla dikkatleri çekti.

Ünlü Oyuncu, “Cüzdanımı kaybettim, bulan var mı?” diye sordu. Oyuncunun bu paylaşımını gören hayranları, diziye atıfta bulunarak esprili göndermeler yapmaya başladılar. Ancak kimseden bulduğuna dair bir bilgi gelmedi.

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti! 11

Bunun üzerine Kaan Urgancıoğlu, bir kaç saat sonra yeniden bir paylaşım yaptı. Oyuncu, twitter hesabından “Bulana ellerimle teyzemin tarifi müthiş bi spagetti hazırlıycam” sözünü verdi.

Fanları oyuncunun bu çağrısını biraz da tiye alan paylaşımlarıyla pek çok yorum yaptılar. Bazı izleyiciler, dizinin en son yayınlanan bölümünde Ilgaz ve Ceylin’in Kapadokya’ya gidip balona binmemesine gönderme yaparak, cüzdanını kaybettiği için mi balona binmediklerini sorup durumu tiye aldılar.

İşte o yorumlardan bazıları…

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti! 12

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti! 13

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti! 14

Kaan Urgancıoğlu, sosyal medyadan cüzdanını kaybettiğini duyurdu! Bulana sürpriz bir ödül vadetti! 15