Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu’nun doğum günü ile ilgili muamma bir türlü çözülemedi!..

Kaan Urgancıoğlu’nun doğum günü ile ilgili muamma bir türlü çözülemedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 1981 doğumlu oyuncu Kaan Urgancıoğlu 41 yaşına bastı. Ancak oyuncunun doğum tarihi ile ilgili bir muamma yaşanıyor.

9 Mayıs günü doğan oyuncu niçin doğum gününü 8 Mayıs günü kutluyor? Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu bu durumun nedenini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.

Aynı zamanda doğum gününü Ege Çağdaş Eğitim Vakfı EÇEV’e bağışlayan Kaan Urgancıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Kaan Urgancıoğlu'nun doğum günü ile ilgili muamma bir türlü çözülemedi!.. 8

“Şimdi aslında annem beni 8’inde doğurmak istemiş babasıyla aynı gün olsun diye ama başarmasına ramak kala içerde bir takım sorunlar çıkartmak suretiyle ayın 9’unda doğmuşum. Neyse efendim sonuç olarak nüfusuma yine de 8’i işlenmiş. Benim bu hikayeyi öğrenmem ise yükselen burçların sorulmasının başlaması zamanlarına tekabül eder ki, o zamanlar çoktan 18’imi geçmiştim. Sonuç olarak 9’unda doğduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Lakin annemi de şu saatten sonra kırmamak için kutlamaları ayın 8’inde kabul etmeye devam etmekteyim. 9’u da bana kalmış oldu)

Bu yıl içinizden gelir ise bana verebileceğiniz en güzel hediye öğrencilerin eğitimine umut olabilmek için Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na yapacağınız bağışlar olacak. Bir çocuk fazla okusa bin gelecek güzelleşir! Destekleriniz için çok teşekkür ederim.”

Kaan Urgancıoğlu'nun doğum günü ile ilgili muamma bir türlü çözülemedi!.. 9

Öte yandan oyuncunun Yargı dizisindeki partneri Pınar Deniz oyuncunun doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı; Deniz, Kaan Urgancıoğlu’nun kay kay yaparken bir görüntüsünü paylaşıp, ‘Yılgın bir hoşgörüye sahip olmasına rağmen iyi ki doğan bir insan. Seviyorum’ yazdı.