Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda ile ekrana gelecek olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yeni rotasını belirledi!

Gecenin Ucunda ile ekrana gelecek olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yeni rotasını belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasının en sevilen çiftlerinden biri olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu kısa süre sonra yeni dizileri Gecenin Ucunda ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Doğulu çifti yeni projelerine başlamadan önce bir tatil yapmaya daha karar verdi.

Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizi başrolde buluşan ünlü çift, aynı zamanda projenin yapım ortağı da oldu. Bu nedenle Peride Celal’in ‘en güzel aşk hikayem’ diye tarif ettiği Gecenin Ucunda kitabının dizi versiyonu özellikle iki başarılı oyuncunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Doğulu çifti kısa süre önce Seyşellere giderek keyifli bir tatil yapmıştı. Yeni projeleri için hazırlıklarını sürdüren çift sete çıkmadan önce bir tatil yapmaya daha karar verdi ve rotayı Afrika’ya çevirdi. Doğulu çifti Afrika seyahatinden sonra yoğun bir tempoya girecek.

Gecenin Ucunda ile ekrana gelecek olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu yeni rotasını belirledi! 7

Ünlüler dünyasının en sevilen çiftlerinden biri olan Doğulu ailesi hakkında kısa süre önce bazı iddialar ortaya atılmıştı. Buna göre Kadir Doğulu’nun son dizisinde başrolü paylaştığı Serra Arıtürk ile ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Ancak iddialar Doğulu çifti tarafından yalanlandı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yıllar önce henüz evli değilken Fatih Harbiye dizisinde bir araya gelmişti. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bu dizide tanışmış ve sonrasında büyük bir aşk yaşamışlardı. Çift, 2016 yılında da evlenmişti. Doğulu çifti yaklaşık sekiz yıl sonra yeniden bir dizide başrolleri paylaşacak.

Neslihan Atagül en son sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük ilgi gören Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak Atagül rahatsızlığı sebebiyle bir süre sonra diziden ayrılmıştı. Kadir Doğulu da geçen yaz Kanal D’de ekrana gelen Aşkın Tarifi’yle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak dizi reytinglerde başarısız olunca ekran ömrü kısa sürmüştü.