Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya başrolde buluştu, Kopuk dizisi çok şaşırtacak!

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya başrolde buluştu, Kopuk dizisi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin bu sezon birbiri ardına başarılı yapımları izleyiciler ile buluşturması kanalın son yıllarda gerileyen imajını yeniden tamir etmek adına çok olumlu sonuçlar veriyor.

Özellikle Hudutsuz Sevda, Kirli Sepeti, Şahane Hayatım, Kızıl Goncalar dizileri ile yeni sezonda çok farklı hikayeleri milyonlarca izleyici ile buluşturmayı başaran kanalın stratejisi tuttu.

Dram yüklü hikayeler doğru oluşturulmuş oyuncu kadroları ile birleşince Fox TV’nin yıllardır aradığı dizilerde öne çıkma imkanı bu sezon daha da güçlü bir hedef haline geldi.

Gaddar ve ardından da Kopuk isimli dizilerle birlikte yeni sezonda Fox TV ekranında yeni projeler devam edecek.

Kopuk dizisi de hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken bir proje olacak gibi bir görüntü var.

Sosyal medyada da çok merak edilen dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya gibi son yıllarda yer aldıkları projelerle birbirinden önemli başarılara imza atmış isimler bulunuyor.

Para üzerine izleyicilerin kendilerini sorgulayabilecekleri bir dizi olması nedeniyle de Kopuk projesinin farklı duygular yaşatması mümkün görünüyor.

Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bir dünyada oyunu tersine çevirmenin hala mümkün olduğunu anlatan hikayesi ile Kopuk dizisi izleyicilere farklı gelecek bir yapım.

Zenginden çalan ve bunu fakirlere sunan bir halk kahramanlığının hikayesi olarak da görülebilecek olan Kopuk dizisi, aynı zamanda en fakirlerin bile artık kahramanının paranın ta kendisi olduğu gerçeğini izleyicilere sorgulatacak.

Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kopuk dizisi yakında Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.