Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa, Kızılcık Şerbeti’nde çatışmayı artıracak!

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa, Kızılcık Şerbeti’nde çatışmayı artıracak!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının gözde yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti, sezonun en başarılı reytinglerine ulaşarak çift haneli oranları görebilen nadir yapımlardan birisi olmayı sürdürüyor.

Özellikle Alev ve Abdullah karakterlerinin aşkının ortaya çıkması ve Pembe karakterinin buna verdiği tepkiler ile hareketlenen hikaye milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor.

Son dönemde Pembe karakteri ile Sibel Taşçıoğlu’nun öne çıktığı dizinin yeni bölümlerinde Sıla Türkoğlu da bir hayli konuşulacak sahnelerle izleyicilerin karşısına geçecek.

Emanet isimli dizide parlayan ve Kızılcık Şerbeti dizi projesi ile kariyerinde müthiş bir çıkışa imzasını atan Sıla Türkoğlu, Doğa karakteri ile hikayede yer alıyor.

45. bölümde Doğa’nın yeniden Fatih ile evlenmesinin yanı sıra, Pembe’ye karşı sert duruşu ve Alev ile yakınlaşması hikayenin bundan sonraki sürecinin kadın karakterler arasında sert geçeceğini gösteriyor.

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin heyecanla beklenen bölümünden çok çarpıcı yeni bir tanıtım yayınlandı.

Pembe, Doğa’ya Fatih’in onunla asla evlenmeyeceğini söyleyerek gerilimi giderek yükseltirken, Doğa’nın buna karşılık hamleleri çok sert oluyor. Pembe ve Rüzgar’ın anlaşma yapması dikkat çekerken, Ömer ve Ertuğrul, Kıvılcım hakkında konuşuyor.

Ünallar’ın evinde suların durulmadığı tanıtımda Fatih’le yeniden evlenen Doğa, Pembe’ye adeta meydan okurken, Alev’e de artık onun yanında olduğunu söylüyor.

Doğa’nın tanıtımda duyulan “Bundan sonra senin yanındayım… Senin soyadın Ünal olana kadar da boşanmaya hiç niyetim yok…” sözleri, yeni bölümde olacaklara dair merakı artırıyor.

Sıla Türkoğlu da önümüzdeki haftalarda oyunculuğu ile fazlasıyla konuşulacak gibi gözüküyor. Şimdiden sosyal medyada genç oyuncunun hayranları yoğun bir destek çalışması yapmayı sürdürüyor.