Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım Sipahi dizisi için atış talimlerine başladı bile!..

Kaan Yıldırım Sipahi dizisi için atış talimlerine başladı bile!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Kaan Yıldırım yeni sezonda Show TV ekranında yayınlanacak iddialı bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu, Sipahi adlı dizide  ‘Korkut Ali Türkoğlu’ isimli karaktere hayat verecek.

Ünlü oyuncu, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonların anlatılacağı dizi için çalışmalara başladı.

Kaan Yıldırım, rolü için atış talimi yaptığı anları instagram hesabından yayınladı. Oyuncu, daha dizi başlamadan paylaşımlarıyla merakı artırıyor.

Kaan Yıldırım Sipahi dizisi için atış talimlerine başladı bile!.. 7

Kaan Yıldırım’ın Sipahi dizisindeki partneri de heyecan yarattı. Bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı Sipahi’de Özge Gürel ile Kaan Yıldırım’ın buluşması ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Sipahi dizisinin kadrosunda; Çağdaş Onur Öztürk, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Serhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Berrin Arısoy gibi çok dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Okuma provaları yapılan ve sete çıkmada önce son hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Sipahi dizisi, yeni sezonun aksiyonu bol ve birçok oyuncuyu gündeme taşıyacak bir proje olarak dikkatleri çekiyor.