Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi kolay pes etmeyecek! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranlarından mesaj!

Gecenin Ucunda dizisi kolay pes etmeyecek! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranlarından mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisi, çarşamba akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin ilk bölümü ile reytinglerde çok da iyi başlangıç yapamadığını daha önce belirtmiştik. Ancak ikinci bölümde reytinglerde yaşanan yükselme işareti umut ışığı olarak algılandı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti için bir diziden daha fazlası anlamına gelen Gecenin Ucunda’nın ikinci bölüm reytinglerinin tüm izleyici kategorilerinde ortalama oranlarda gerçekleşmesi ve izleyici memnuniyetinin artması dikkatlerden kaçmadı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde yedincilik, AB’de beşincilik ve ABC1 kategorisinde ise altıncılık elde ettiğini belirtelim.

Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinin güçlü rakipler karşısında önümüzdeki hafta elde edeceği reytingler belirleyici olacak. Kuruluş Osman kendi kitlesini taşımaya devam ederken, O Kız ve Bir Peri Masalı dizileri de bir grup izleyicinin desteğini almayı sürdürüyor. Bu noktada O Kız dizisinin Bir Peri Masalı’ndan biraz daha iyi reytingler elde edebildiğini ve daha güçlü bir konumda gözüktüğünü belirtebiliriz.

Ancak 19 Ekim Çarşamba akşamı hem tv8 ekranında Tuzak dizisi başlayacak hem de Show TV’nin heyecanla beklenen doktor dizisi Hayat Bugün’ün ilk bölümünü izleyeceksiniz.

Gecenin Ucunda dizisi kolay pes etmeyecek! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranlarından mesaj! 8

Yani toplamda 6 farklı dizi ekranda büyük bir yarış içinde olacak. Kuruluş Osman, O Kız, Bir Peri Masalı, Tuzak ve Hayat Bugün dizilerinin arasında sıyrılıp da Gecenin Ucunda ortalama reytingler elde edebilirse bu bir başarı olarak gözükecektir.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları da sosyal medya ortamından yaptıkları paylaşımlarda diziye destek vermeye devam edeceklerinin mesajını iletiyor.

Özellikle de ünlü çiftin ekrandaki uyumunu çok iyi bulduklarını ifade eden izleyiciler, 8 yıl sonra yeniden bu ikiliyi televizyon dizisinde görmekten dolayı mutluluklarını her daim paylaşıyor. Dizinin hikayesini de beğenen ve birçok farklı duyguyu yaşayabildiklerini ifade eden izleyiciler, Gecenin Ucunda’nın uzun süre devam eden bir yapım olmasını arzu ediyor.

Bir dizi hayranı sosyal medyada şöyle yazdı: “Dizide her şey var. Psikolojik, gerilim, dram, komedi, aşk o kadar çekiyor ki içine televizyon başından ayrılmadan izliyorum.” İzleyicinin bu sözleri aslında birçok kişinin duygularına tercüman olmuşa benziyor.

Gecenin Ucunda dizisi kolay pes etmeyecek! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranlarından mesaj! 9

Gecenin Ucunda dizisinin ilk bölümünü pek de beğenmediklerini ifade edenler, ikinci bölümde bir toparlama olduğunu ve daha çok ilgilerini çektiklerini de ifade ediyor.

Bu mesajların doğruluğu da reytinglerin ilk bölüme göre biraz daha iyi olmasıyla kanıtlanmış durumda. Gecenin Ucunda dizisi için en büyük sınav 19 Ekim çarşamba günü yayınlanacak olan 3. bölüm olacak. Hem Tuzak hem de Hayat Bugün dizileri de başlayınca bakalım Gecenin Ucunda ortalama reytinglere ulaşmayı başarabilecek mi? İzleyip göreceğiz ve aktarmaya devam edeceğiz.