Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde bir karaktere ilgi artıyor, sosyal medya coşuyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karaktere ilgi artıyor, sosyal medya coşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV’nin en iyi çıkış yapan dizisi olarak öne çıkan Kaderimin Oyunu, ilk 3 bölümü ile izleyicilerle buluştu. 17 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 3.bölüm yine sosyal medyada büyük bir etkileşim elde etti.

100 binin üzerinde tweet paylaşılırken, Kaderimin Oyunu hayranları, hikayenin gidişatından çok memnun olduklarını belirten yorumlar yapıyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin detayları ortaya çıktıkça, dizi hayranlarının sadakati de artıyor.

İlk bölümde kendini gösteren ama ikinci bölümde çok iyi çıkış yaparak reytinglerde iddiasını ortaya koyan Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamları için birçok dizi hayranının vazgeçilmezi oldu.

Kaderimin Oyunu için yorum bırakan dizi hayranları, “Asiye’nin güçlü duruşuna hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karaktere ilgi artıyor, sosyal medya coşuyor! 8

Mahir’in Asiye’yi koruma çabası da dizinin hayranları tarafından çok konuşuluyor. Dördüncü bölüm fragmanına yansıyan “Kimse benim ailemi sorguya çekemez” şekilndeki Mahir’in sözleri de büyük destek gördü.

Dizi hayranları Asiye’nin ve çocuklarının Cemal’i affetmesini istemiyor. Bir izleyicinin şu yorumu çok tuttu: “Bir insanın sizi ne kadar sevdiği; gösterdiği ilgiden, girdiği riskten ve verdiği mücadeleden belli olur. Mahir harcanmasın.”

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karaktere ilgi artıyor, sosyal medya coşuyor! 9

Mahir’in dizideki çıkışları sosyal medyayı da fazlasıyla coşturuyor. Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakterinin hızla yükseldiğini ve izleyicilerin onu çok beğendiklerini söyleyebiliriz.

Mahir karakteri dizinin en saf ve masum ismi olarak görülüyor ve Sarp Apak da bu rolde yeteneklerini sergiliyor. Kaderimin Oyunu dizisinin en çok ilgi gören karakterlerinden birisinin de Mahir olduğunu ve hızla sosyal medyada daha da çok konuşulduğunu söylemek gerek.

İşte 24 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin 4. bölüm fragmanı: