Ana sayfa Sosyal Medya Kaderimin Oyunu’nun yıldızı Öykü Karayel’in oğlu Roman aynı babasına benziyor!

Kaderimin Oyunu’nun yıldızı Öykü Karayel’in oğlu Roman aynı babasına benziyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Kuzey ve Güney’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaşarak geniş kitlelerce tanınan oyuncu Öykü Karayel, yeteneği sayesinde kariyer basamaklarını hızlıca tırmandı.

Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide canlandırdığı ‘Meryem karakteri ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu, temizlik işleri yaparak geçimini sürdürmeye çalışan ve psikolojik sorunları olan Meryem ile çok başarılı bir oyunculuk sergileyerek milyonlarca kişiyi etkiledi.

Öykü Karayel’i yakın zamanda, Bir Başkadır’dan sonra, ‘Meryem’ karakterine benzer bir karakter gibi görünen ‘Asiye’ olarak ‘Kaderimin Oyunu’ dizisinde izleyeceğiz.

Kaderimin Oyunu dizisi yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Öykü Karayel’e dizide Akın Akınözü ve Sarp Apak eşlik ediyor. Fragmanları yayınlanmaya başlayan dizinin yayın tarihi ile ilgili ise henüz net bir açıklama yok.

Kaderimin Oyunu'nun yıldızı Öykü Karayel'in oğlu Roman aynı babasına benziyor! 7

2020 yılında müzisyen Can Bonomo ile evlenen ünlü oyuncu, 2021’in Nisan ayında oğlunu kucağına aldı. Oğullarıma Roman adını veren çift, aile fotoğraflarını zaman zaman instagramdan da takipçileriyle paylaşıyor.

Can Bonomo’nun son paylaşımında, çiftin oğlu Roman, takipçileri tarafından babasına benzetildi. Çiftin fotoğrafı hayranlarından binlerce beğeni aldı.

Övgü dolu binlerce yorum alan fotoğrafa yapılan yorumlar arasında Roman’ın babasına benzediğini söyleyenlerin sayısının çokluğu da dikkat çekti.