Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de 1 sezon süren diziye rağbet artıyor! Kaderimin Oyunu, ABD’nin ünlü kanalında yayınlanacak!

Türkiye’de 1 sezon süren diziye rağbet artıyor! Kaderimin Oyunu, ABD’nin ünlü kanalında yayınlanacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi, düşük reytingleri nedeniyle geçtiğimiz sezon sonunda veda etmişti. Başrollerinde Akın Akınözü, Sarp Akkaya ve Öykü Karayel’in yer aldıkları dizi, Türkiye’de beklenen ilgiyi göremedi ama dünyanın farklı ülkelerine satılmaya devam ediliyor!

Kaderimin Oyunu dizisi, bir sezon yer alabildi ekranda. Aslında reytingleri çok düşük olmasına karşılık, özellikle yurtdışından gelen talepler nedeniyle dizi sezon sonuna kadar uzatıldı. Hatta bir sonraki sezon da devam edeceği konuşuldu. Ancak reytinglerinin çok düşük olması, bir sezon daha ekranda kalma durumunu güçleştirince finaline karar verildi.

Türkiye'de 1 sezon süren diziye rağbet artıyor! Kaderimin Oyunu, ABD'nin ünlü kanalında yayınlanacak! 7

Özellikle Akın Akınözü’nün yurtdışında giderek büyüyen hayran kitlesi, diziye büyük bir ilgi gösterdi. Sosyal medyadan gelen yorumlar ve destek artarken, dizinin farklı ülkelerde de dikkatleri çekmesi sağlandı. Bir süredir yurtdışı satışlarıyla gündeme gelen Kaderimin Oyunu dizisinden son haber ise ABD’den geldi!

Kaderimin Oyunu dizisi, 28 Kasım’da ilk bölümüyle ABD’nin en geniş içerikli ikinci İspanyoca yayın yapan kanalı olarak bilinen Telemundo’da yayınlanmaya başlanacağı öğrenildi. Kaderimin Oyunu disisinin İspanyolca ismi ise ‘Amor y Traicion’ olacak.

NG Medya imzalı dizi, 26 bölüm sürmüştü. Gül Abus Semerci’nin öyküsü olan Kaderimin Oyunu, Aralık 2021’de başlamış ve Haziran 2022’de ekrana veda etmişti. Dram türündeki dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyordu.