Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ile Öykü Karayel etkisi, Kaderimin Oyunu dizisine ödül getirebilir!

Akın Akınözü ile Öykü Karayel etkisi, Kaderimin Oyunu dizisine ödül getirebilir!

tarafından ker_def

Star TV ekranında geçen sezon yayınlanan ve 26. bölümü ile de final yapan Kaderimin Oyunu dizisi için, yeni sezonda da devam etmesi yönünde izleyicilerin beklentileri ise gerçekleşmemişti. Oysa ki, sezon içinde Star TV ile yapımcı arasında ancak yapılmış ve dizinin ikinci sezonda da ekrana getirileceği duyurulmuştu. Ancak reyting sonuçları düşük gelince bu anlaşma da ortadan kalktı ve dizi final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Geçen sezon final yapan Kaderimin Oyunu dizisinin yeniden gündem olması ise PRODU Ödülleri sayesinde gerçekleşti. Akın Akınözü’nün Hercai’den sonra başrolünde yer aldığı dizi olması nedeniyle Kaderimin Oyunu, çok ilgi çekmişti. Yurt dışında da oyuncunun hayranları diziye ve Cemal karakterine büyük ilgi gösterdi.

Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi üç farklı kategoride ödül adayı oldu. En iyi melodrama kategorisinin yanı sıra, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu dallarında da Kaderimin Oyunu dizisi ödül adaylarından birisi oldu.

Akın Akınözü ile Öykü Karayel çifti de böylelikle dizideki uyumları sonrasında ayrı ayrı ödüle layık bulunmaları da önemli bir detay olarak öne çıkıyor.

9 – 10 Kasım 2022 tarihlerinde açıklanacak PRODU Ödülleri’nde Kaderimin Oyunu dizisinin 3 farklı kategoride ödül adayı olması önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturdu.

Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldı. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını anlatmıştı.