Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi yeniden sürpriz bir haberle gündemde!

Kaderimin Oyunu dizisi yeniden sürpriz bir haberle gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kaderimin Oyunu’na Produ Ödülleri’nde 3 adaylık geldi! Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan dizide Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak başrollerde yer alıyordu. Dizi beklenen reytingleri alamayınca bir sezon sürebilmişti.

Cuma akşamları ekrana gelen dizi, düşük reytingleri nedeniyle pek çok kez final olma endişesi yaşatmış ancak yurt dışına satışları iyi giden dizinin anlaşması yapılarak bir sonraki sezon da devam edeceği açıklanmıştı. Fakat reytinglerin maliyetleri karşılamaması sonrasında Kaderimin Oyunu dizisi ekrana sezon sonunda veda etmişti.

Önce ‘devam’ kararı alınıp sonra sürpriz bir şekilde dizinin bitirilmesi, izleyenleri açısından can sıkıcı bir durum yaşatmıştı. Kaderimin Oyunu dizisine özellikle Akın Akınözü’nün yabancı hayranları tarafından farklı ülkelerden büyük destek geliyor ve dizi yurtdışı satışlarıyla dikkat çekiyordu.

Kaderimin Oyunu dizisi yeniden sürpriz bir haberle gündemde! 7

Kaderimin Oyunu ile ilgili son gelişme de diziyi izleyenler için güzel bir sürpriz oldu. Dizi, Latin Amerika’nın Emmy’si olarak görülen bir ödül töreninde ‘En İyi Melodrama’ kategorisinde yarışmakta.

Dizinin başrollerinden Öykü Karayel ‘En İyi Kadın Oyuncu’, Akın Akınözü ise ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorilerinde finale kaldılar. Sonuçlar için heyecan dorukta!